2777
2789

دیشب خواب دیدم کنار خواهرم دراز کشیدم بعد یهو تو شکمم یه چیز تکون خورد لگد زد خواهرم گفت وای بارداری گفتم ن من قرص میخورم بعد لگدها بیشتر شد بیدار شدم دیدم پسر ۱۶ ماهم داره لگد میزنه به شکمم

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب دیدم مادرشوهرم میخواد با اجر بزنتم میخوره ب دست سگم من سلیطه میشم میگم چیزیش بشه پدرتو درمیارم عوضی 

بعد بخاطر سگم میزنم زیر گریهههه هق هق میکنم

مادرشوهرم اجرو میکوبه تو سر خودش خون میاد

منم سگمو بغل میکنم گریه میکنم 

جالبیش اینه که مادرشوهرندارم  اون سگم ندارم😂😂

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
خواب دیدم مادرشوهرم میخواد با اجر بزنتم میخوره ب دست سگم من سلیطه میشم میگم چیزیش بشه پدرتو درمیارم ...

😀😀😀😀😀😀😀

منو نگو با خواب های چرتم یبار محرم بود اون موقع ها هم مختار نشون می داد من خواب دیدم دارم تو خونمون با کیان ایرانی به سپاه شمر حمله می کنیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
منو نگو با خواب های چرتم یبار محرم بود اون موقع ها هم مختار نشون می داد من خواب دیدم دارم تو خونمون ...

😀😀🤣🤣🤣

خواب دیدم مادرشوهرم میخواد با اجر بزنتم میخوره ب دست سگم من سلیطه میشم میگم چیزیش بشه پدرتو درمیارم ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
اونجا کسی حق خواب دیدن نداره، نباید اسمشم بیاره! بچه ها رو هم طوری تربیت میکنن که همه چیو تو مدرسه ل ...

خواب دیدن دست خودمون نیست که😳