2777
2789
عنوان

کرونا ومخفی کردن

83 بازدید | 7 پست

حدود یک ماه خورده پیش من کرونا گرفتم و زندگی بشدت سختی رو گذروندم همون دو هفته و دوران بارداری من هست و نمیتونم جوشانده یا چیزی بخورم وقتی گلو درد میکنه خلاصه اینکه ناهار و شام و غذا را به سختی درست میکردم و نمیزاشتم مامان بابام بیان بالای سرم بعد دو هفته خوب شدم ولی باز شنیدم مامان بابام حالشون خرابه داداش بزرگتر هم کرونا گرفته وجاشوعوض کردن  اینم بگم که وقتی من کرونا داشتم داداشم می گفت اگه بیای خونه و مامان و کرونا بگیره تقصیر تویه و از چشم تو میبینم من نرفتم حتی بعد دوهفته خوب شدم فکر می کردم ناقل ویروس کرونا هستم مامانم میگفت من کرونا ندارم و آزمایش منفی مثل پارسال ریه هام خراب شده و میرم دکتر و برمیگردم روز بعد که خواستم بیام دکتر سر راه برات غذا میوه میارم منم چون می ترسیدم که واقعاً کرونا داشته باشند گفتم غذاخوردم میوه  هم داریم گفتن پس میام از پشت شیشه تو رو ببینیم از ماشین نمیایم پایین و اومدن مامانم حالش واقعاً خراب به نظر می‌رسید و داداشم گفت نمیتونه بیاد بشینه یا حرکت کنه  می خوام ببرمش دکتر منم هیچی نگفتم اونا رفتن دو هفته از ماجرای دکتر رفتنش میگذره حالا دیشب اومدن خونمون میگن من دو هفته پیش کرونا داشتم و بهت نگفتم چون که تو نگران می شدی گفتم بازم شما باید احتیاط میکردین و چرا به من نگفتین ا من الان دوره بارداری هستم نمیتونم راحت خوب شم بعد مامانم حرف عوض کرد و گفت که نه شوخی کردم من کرونا نداشتم فقط ریه ام خراب بوده حالا امروز از خواب بیدار شدم و سردرد و گلودرد نمیدونم  از علائم کرونا هست یا نه نمیدونم چمه شنیدم کی کسی که کرونا میگیره تا دو ماه بدنش آنتی بادی ترشح میکنه حالا این نمیدونم راسته یا نه الان بدن مقاوم یا واقعا کرونا گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد صحبت کردی با نامانت  تا چهل روز ممکنه بیماری دوباره برگرده ولی از دیگران نه خگدت هنوز ...

مگه چی گفتم شاید اینجا منظورمو خراب رسوندم ولی در واقع گفتم ممکنه هنوز علائم کرونا باهام باشه و شما رو بگیره هر چند بعد دوهفته خوب بودم اینارو گفتم بترسن ونیان غافل از اینکه خودشونم داشتن و به خیال خودشون گفتن ما که کرونا داریم اینم داره پس فرقی نمیکنه... در صورتی که اگه واقعیت رو گفته بودن منم مجبور نبودم قضیه کرونامو بزرگش کنم

این چند روز مریضی ارزش نداشت اینجوری با مادرت صحبت کنی اونم مادری که خودش مریضه میخواسته برات غذا بیاره با اون حالش کاش میدونستی اونم یه  وقتی تورو حامله بوده 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
این چند روز مریضی ارزش نداشت اینجوری با مادرت صحبت کنی اونم مادری که خودش مریضه میخواسته برات غذا بی ...

اینجا متنو خلاصه کردم منظورمو اشتباه گرفتین  بهش گفتم بخاطر علائم کرونام خطرناکه بیایین غذا چون میترسیدم گفتم مرسی من تازه غذاخوردم