2777
2789
عنوان

اینایی که دروغ میگن بیان لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا فقط خواننده بودم در این سایت ولی یه مدته فعالم میبینم اینجا خیلی حرفا راسته و همه میان از درددلشون میگن و چیزی رو که نمیتونن توی دنیای واقعی بیان کنن و نظر بقیه رو بدونن در موردش اینجا می‌نويسن. 

ی بیشعور تفهم هم ی تاپیک مرده شوررر زده خاکبرسر بخداالان با تپش قلب بیدا  شدم خاب بد دیدم خدا ل ...

چی بود ،منم یکم دیدم ولی حالم بدنشد؟

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
من تو عمرم فقط تحت تاثیر یه کاربر و داستان زندگیش قرار گرفتم که اونم هزار درصد واقعی بود  خانم ...

.

.

یه خانمی هم بود😢

تو پرواز با شوهرش و دخترش مرد

اسمشو یادت میاد؟؟؟؟🤕🤕🤕

بچها هنوزم تو صفحه اش براش فاتحه میخونن🖤

چرا مردمو نفرین میکنی..‌‌عنوانو دیدی نمیخوندی...به همین راحتی عجبا

عزیزم گفتم حتما ب یکی فحش داده چند خط بیشتر نخوندم بخدا خواب بد دیدم اون من ریضه چنین تاپیکی تو سایت خاندمای باردار زده مطمنم 😫

. . یه خانمی هم بود😢 تو پرواز با شوهرش و دخترش مرد اسمشو یادت میاد؟؟؟؟🤕🤕🤕 بچها ...

نه 

خدا بیامرزتش بعد می می ناز دیگه پیگیر هیچ تاپیکی نبودم چون واقعا اگه واقعی باشه ادمو داغون میکنه 

خدابیامرزتش

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
عزیزم گفتم حتما ب یکی فحش داده چند خط بیشتر نخوندم بخدا خواب بد دیدم اون من ریضه چنین تاپیکی تو سایت ...

خونسرد باش....اصلا چیز بدی نیست که انقدر به خودت استرس وارد میکنی....ریلکس باش....اصلا هیچ چیز ترسناکی تو اون تاپیک نبود

استارتر اونی که من گفتمو بری بخونی که فکر کنم افسردگی بگیری با این روحیت 

وای نه... من بیشتر دلم برا بچه هایی که تو خونه داغون بدنیا میان میسوزه پدر عملی و.. هزار جور صفات بد... بعد مادر خانواده اقدام به بارداری کرده... کم که میاره یا میخا طلاق بگیره یا بچه رو بده کسی.. واقعا درد آوره یه بچه دوماه دختر...