2777
2789
عنوان

برام دعا و طلسم زدن

259 بازدید | 11 پست

بچه ها اینی که میگم واقعی یهویی از چند وقت پیش اوضاع زندگیم ریخت بهم از کسی که دوسش داشتم ناگهانی با یه دلیل مسخره جدا شدم افسردگی شدید افت تحصیلی شدید حال بد کلی بلا سرم اومدبهم پیشنهاد دادن برم پیش یه سیدی که آشنامون بود مرد باخدایی واقعا بهم گفت طلسم و دعا زدن برات از نوع چال کردنی باید باطلش کنی حتما حالا نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده 

همون سید راه حلشم میگفت دیگه

اخه این اقا این کاره نیست فقط سر کتاب بازی میکنه اهل دعا و جادو جنبل نیست منم فقط دنبال یه راه حل قرآنیم حل بشه دنبال دعا و طلسمم نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دعا و طلسمی وجود نداره . اینکه جدا شدید درستون افت کرده علتش خودتونید . ببینید کحای زندگی کجای رابطه اشتباه کردید.اشتباهات خودتون و پیدا کنید تا در آینده تکرار نشه و اسم جادو روش نزارید

اینستاگرام : imsaasy

شنیدم۴۰یا۴۱روز سوره بقره بخونی و توی خونه پخش کنی انشاالله سحر و جادو برطرف میشه...عددشو دقیق یادم نیست شایدم۵۰روز باشه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃