2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام جواب که داد گفت جدی؟! بگم لازم نیست شبا درو قفل کنی ما اینجا جنس نر نداریم که بیاد سراغت حامل ...

نه عزیزم نگووو.... زندگی خودتو با این حرفای الکی تلخ نکن، در اتاقشو قفل میکنه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ هیچ وقت نشین دلسوزی کن و آه بکش، جای دل سوزوندن بگو خدایا خودت کمکشون کن، من خیلی د ...

اره. می بینم اون دور و بریام بااون همه ثروت بیخیالن و من حزص نداریشونو میخورم.چ اخلاقیه دارم. 🙆‍♀️

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
بعد از اون موقعیت دیگه تو چشاش نگاه  نکردم فقط ی بار چش تو چش شدیم🤕🤕

انشاالله بهش میرسی دعا کن منم برسم بهش

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

منظورم اینه چرا شبا درو قفل میکنه می‌خوابه مگه میخوام حامله ش کنم!!

گلی یه حرفیو خواهرانه بهت میزنم بپذیر.اصن عکس العمل نشون نده ک ناراحتی شوهرت جاشو عوض کرده جلوش خودتو بزن ب بیخیالی.شوهرمنم اینجوری بود تا تقی ب توقی میخورد جاشو جدا میکرد اوایل میرفتم طرفش دیدم داره سواستفاده میکنه فهمیده بود ناراحت میشم ولی الان قهر کنیم دیگه نگاش نمیکنم آدم شد جاشو جدا نکرد.

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.