2777
2789
جونم نمیگیره پاشم لامپو خاموش کنم دارم کور میشم برای خواب😭😭😭

منم، حوصلم نیس برم تو سالن وای فای خاموش کنم بخوابم😐 یبار مامانم خاموش کرد رفتم روشن کردم الان پشیمونم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کارتم خالیه😂🥵🥴 ولی چاره ای نیس! بالاخره همیشه اینجور نمیمونه که.... شاغل نیستی؟ 

نه :(((

دیروز بحال خودم گریه م گرفت. از وقتی ازدواج کردم همه چی تعطیل شد. شوهرم نمیذاره اجتماعی باشم. نمیذاره گواهینامه بگیرم. طلاهامو فروختم خونه خریدیم اما یه دنگشم نزد به نامم. بهم خرجی نمیده :(((

الانم که بچه دار شدیم همش تو خونه با بچه و کارای خونه درگیرم اصلا خودمو نمیشناسم.. منی که همش باشگاه بودم دانشگاه نمره الف بودم حقم نیست...

پاک کردم. آره 2 ماهه قهریم. باور کن یادم نمیاد سر چی دعوا شد

🥺🥺🥺🥺 عزیزم، یجوری خودت پیشقدم شو واسه آشتی، فرداشب یه کیک خوشمزه و یه شام درست کن و حسابی به خودت برس و برو باهاش آشتی کن... درو چراقفل میکنه؟ کاری نمیکنه؟ 

من خوابم نمی‌بره. شوهرم رفته جدا خوابیده درم قفل کرده. چند شبه اینکارو می کنه بهش پیام دادم که تبریک ...

چرا جدا خوابیده چی ندارین 

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.
نه :((( دیروز بحال خودم گریه م گرفت. از وقتی ازدواج کردم همه چی تعطیل شد. شوهرم نمیذاره اجتماعی باش ...

عزیزمممم😔😔😔😔 باهاش صحبت کن واز ناراحتی هات بگو... ببین چی میگه؟ یا یه مدت هم بی خیال کاراش و گیرهاش باش ببین درست میشه؟ 

🥺🥺🥺🥺 عزیزم، یجوری خودت پیشقدم شو واسه آشتی، فرداشب یه کیک خوشمزه و یه شام درست کن و حسابی به خود ...

میخواد لج منو دربیاره. شام دیشب درست کردم براش بردم لب نزد. چای آماده کردم لب نزد. منم دیگه امروز نه چای گذاشتم نه شام پختم 

مشغول چی؟ 

همه چی فردا ، خواهر گیجم عقده خونه نمیاد چند ماهه رفته خونه مجردی پسره ، البته مستقله کلا و بچه نیست ، مادر بزرگم فوت شده الان فکرشو میکنم چرا از من خوشش نمیومد ، فهمیدم به همه تلفن میکرده جز من