2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای مادرم تنگ شده

3406 بازدید | 45 پست

هرروز داره حالم بدتر میشه. خنده های مامانم جلو چشامه. منتظرم درو باز کنه بیاد تو. منتظرم باز برام چایی بیاره باهام حرف بزنه دیگه چیزی ندارم از دست بدم. دلم میخواد منم برم پیشش😔دلشو داشتم خودمو میکشتم اما همیشه این حرفش میاد تو ذهنم که گفت تو نمیدونی بمیری اون دنیا چی منتظرته. دیگه حتی نفس کشیدن برام سخته... 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی عزیزم خدا رحمتش کنه غم مادرو هیچوقت نمیشه ازیاد برد

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
اخی😭😭😭😭😭

😭😭😭😭

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

خدا رحمتشون کنه،براشون قرآن بخون که هر دو به آرامش برسید،ایشون روحشون،،شما جسم و روحتون

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
اخی الهی عزیزم خدا رحمتش کنه غم مادرو هیچوقت نمیشه ازیاد برد

نه واقعا نمیشه. هرکی حرفی میزنه ناخوداگاه میزنم زیر گریه میگم مادرم بود نمیزاشت

فقط می تونم بگم خدا بهت صبر بده  عزیزم  خدا رحمتشون کنه

ممنونم مهربون

خدا رحمتشون کنه،براشون قرآن بخون که هر دو به آرامش برسید،ایشون روحشون،،شما جسم و روحتون

خیلی میخونم... از وقتی مامانم رفت برادر بزرگم خیلی داره نامردی میکنه در حقم

عزیزم خدا رحمتش کنه،منم مدتیه خاله ام رو از دست دادم خیییلی سخته خیلی،ولی میدونستی آدمای خوب هیچوقت نمیمیرن؟

اونا زنده ان همراهتن حتی اگه تو مرده فرضشون کنی

خود خدا گفته این حرفو 

مامان توهم جسمش پیشت نیس ولی هر لحظه باهاته

آخه تو قلبشی جیگرشی مگه میشه تنهات بزاره؟

اینو یادت نره خون مادرت تو رگهات جریان داره بهت شیر داده،اون خون تا بد باهاته،اینجوری که فک میکنی حس میکنی بغلت کرده❤

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خدا رحمتش کنه عزیزم امیدوارم خدا بهت صبر بده، بهشت زیر پای مادراست و مادرت الان خوشحال و شاده مطمئن باش

💜عضو تاپیک رژیم طلایی مادران💜وزن فعلی 73 💜وزن هدف60 💜عضو گروه تغییر♀️❤            
عزیزم خدا رحمتش کنه،منم مدتیه خاله ام رو از دست دادم خیییلی سخته خیلی،ولی میدونستی آدمای خوب هیچوقت ...

چند شب پیش حس کردم یکی دستامو محکم فشار داد از دردش پاشدم😔. خدا خالتو رحمت کنه اره گلم بهم گفتی مثل مادرت بوده

چند شب پیش حس کردم یکی دستامو محکم فشار داد از دردش پاشدم😔. خدا خالتو رحمت کنه اره گلم بهم گفتی مثل ...

آره عزیزم،باور کن که اون باهاته چون هیچوقت نمیتونه بچشو بزاره بره،الان حتی بیشتر از قبل باهاته فقط باید با قلبت حسش کنی نه با چشمت.هر چند سخته ولی هیچی مث ارتباط قلبی عمیق و قوی نیس.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️