2777
2789

15 مرام کوهنوردی که هر کوهنورد حرفه ای دارند

1- کوهنورد هیچوقت خودش را در حالت مسابقه و رقابت نمیبیند
2- کوهنـورد هیچوقت برای پیروزشدن بر دیگری تلاش نمیکند
3- کوهنـورد هیچوقت برای دیده شدن و تشویق تلاش نمیکند
4- کوهنـورد هیچوقت از مرام کوهنوردی عدول نمیکند
5- کوهنـورد هیچوقت دست از تلاش برنمیدارد
6- کوهنورد هیچوقت خودش را برتر از دیگران نمیبیند
7- کوهنورد هیچوقت مغرور نمیشود
8- کوهنـورد هیچوقت از تجارب خود استفاده منفی نمیکند
9- کوهنـورد هیچوقت دیگران را کوچک نمیبیند
10- کوهنـورد هیچوقت برای کمک به دیگران توقع پاداش ندارد.
11- کوهنـورد هیچوقت از اعتماد دیگران سوء استفاده نمیکند
12- کوهنورد هیچوقت از کمک به دیگران دریغ نمیکند
13- کوهنـورد هیچوقت نا امید نمیشود
14- کوهنـورد هیچوقت به طبیعت آسیب نمیزند
15- کوهنـورد هیچوقت قدرت خود را به رخ دیگران نمیکشد.

پیمایش مسیرهای فنی در کوهستان، با استفاده از ابزارهای فنی و درگیر شدن با مسیرهای سنگی و یخی را کوه‌نوردی می‌نامند. کوه‌پیمایی به معنای راه‌پیمایی در کوه است و با کوه‌نوردی تفاوت دارد. به بالا رفتن یا پایین آمدن به صورت پیاده از ارتفاعات طبیعی کوه‌پیمایی گفته می‌شود. کوه: به ارتفاعات بیش از ۶۰۰ متر از زمین‌های اطراف هر منطقه کوه گفته می‌شود. 

در کوهنوردی شرط سنی وجود ندارد. در ضمن این رشته ورزشی سن بازنشستگی هم ندارد. هر کسی با هر توانایی می‌تواند به عنوان تفریح یا انجام کار حرفه ایی به کوه برود. در بعضی اوقات به افراد توصیه می‌شود که به سنین کودکان دقت کنند و این سنین با عواقبی در راه هست کودکان ده الی سیزده سال بالاتر از ارتفاع ۲۵۰۰ نباید صعود بکنند و نوجوانان سیزده الی شانزده سال نباید بالاتر از ارتفاع ۴۰۰۰ صعود کنند 

اینستاگرام : imsaasy

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌👌👌👌👌👌

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

با احترام اتفاقاتی که برای سامان نعمتی یا گروه پیمایش غار پرآو  افتاد، خیلی چنین چیزی رو نشون نمیده. کوهنوردان حرفه ای هم مثل تمام انسان های دیگه ویژگی های مثبت و منفی دارن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
همه آدم ها با چند نفر قیاس نمیشن 

درسته، اما چون شما نوشته بودید هر کوهنورد حرفه ای چنین ویژگی هایی داره، به نظرم گزاره درستی نیومد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست