2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 69 پست
روغن خودش چربی نداره؟

چربیش طبیعیه،بایودرما عالیه،و زیتون هم من برای خشکیه شدیده صورتم استفاده کردم و خیلی عالی جواب داد البته زمان برد اب زیاد بخور تغذیتم درست کن چربی و شیرینی جات و لبنیات و ماکارونی رو خیلی کم کن سبزیجات بخور و اینکه اصلا به جوشات دست نزن ورزشم بکن اعتماد به نفستم ببر بالا عزیزم به خودت برس ماسک خیار هم خیلی خوبه شبا بزاری

یه روش ساده و خوب ‌...... اینکه طاقت بیاری یک تا سه ماه آرایش نکنی اصلا و اصلا دست بهشون نزنی و تو غ ...

ب خاطرهمین جوشا از تمام خوراکیای مورد علاقم گذشتم🤕🤕شامپو بچم استفاده کردم😔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین کار الان پاکسازی کبدته با(خاکشیرو..)

و لایه برداری پوسته..همزمان این کاررو تا یه هماه انجام بده نتیجشو بیابگو

لایه برداری بیشتر خودت بکن مثلا با بابونه و... خلاصه توخونه

وتنها لایه برداردیگه ای ک صنعتیه وتوصیه میکنم بازاستفاده کنی ماسک زغاله

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
چربیش طبیعیه،بایودرما عالیه،و زیتون هم من برای خشکیه شدیده صورتم استفاده کردم و خیلی عالی جواب داد ا ...

اعتمادب نفس ک دارم😅ولی خیلی حرص میخورم آخه قرمزن وخیلی ضاایع😑درحدی ک هرکی میبینه باید حتما بگه و منم بگم کرم زدم اینطوری شده تا بیخیال شن

میتونی بری اهواز یه جای خوب معرفی کنم بهت 

کجا عزیزم

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
بهترین کار الان پاکسازی کبدته با(خاکشیرو..) و لایه برداری پوسته..همزمان این کاررو تا یه هماه انجام ...

خاکشیر خوردم عرق کاسنی هم خوردم 😁ماسک زغال روامتحان میکنم ممنون

خاکشیر خوردم عرق کاسنی هم خوردم 😁ماسک زغال روامتحان میکنم ممنون

هرروز بدون صبحونه دقیق یه ماهو رفتی؟؟

ب خاطرهمین جوشا از تمام خوراکیای مورد علاقم گذشتم🤕🤕شامپو بچم استفاده کردم😔 

عزیزم نگران نباش اینقدر صبور باش سه ماه تا نوروز اصلا دست نزن و آرایش نکن .....بجاش موهاتو پریشون بزار و سشوار بکش که نامزد داری ......خوب میشه

تو اینستا بزن zina.spa ادرس رو از خودشون دقیق بگیر اصلا پشیمون نمیشی 

مرسی

عزیزم نگران نباش اینقدر صبور باش سه ماه تا نوروز اصلا دست نزن و آرایش نکن .....بجاش موهاتو پریشون بز ...

فقط خندم میگیره ک با این وضعم بم میگ زیبای جهانی و ...😂😂کل معیار های زیبایی رو جاب جا کرده😂