2777
2789

از خدا دیدم خیلی ❤🤩

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواجم حضرت زهرایی بود 

فداشون بشم. ❤️

لایق نبودم 

اصلا مال این حرفا نبودم 

نگاهم کردن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

آره چندین بار 

از حضرت رقیه و حضرت فاطمه سلام الله علیها 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

از خدا خواستم و ازدواجم به طرز عجیبی اتفاق افتاد 

از خدا و ائمه درمان بیماری هام رو خواستم تا ۷۰درصد بهتر شدم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ازدواجم حضرت زهرایی بود  فداشون بشم. ❤️ لایق نبودم  اصلا مال این حرفا نبودم  ...

میشه بگی چجوری عزیزم؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
چجوری؟ تعریف کن😍

به خود خدا قسم ، هررر چییی برای ثانیه ای از ذهنم رد شده خدا بهم داده قسم میخورم 

حتی کوچکترین و بزرگترین چیز 

دلیلشم میدونم 

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

ماشینمون چپ شد

شوهرم داد زد یا ابالفضل زنده موندیم

من مرده بودم

رفتم توی اون دالونی که توی برنامه ماه رمصون میگفت همه میمیرن اول میرن اونجا

داد شوهرم و توسلش برم گردوند

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

بله در حالی که پزشک ها گفته بودن سرطان رحم دارم. دو بار تیکه برداری کرده بودن  به امام رضا متوسل شدم. 

و توی دو هفته همه علائمم برطرف شد و ازمایش بعدی گفت رحم هیچ مشکلی نداره.

از همون مطب دکتر زنگ زدم بلیط گرفتم رفتم مشهد.

الان که یادم میاد انگار یه خواب بود یه فیلم بود

مریضی ناعلاج داشتم پیش هر دکتری رفته بودم ...بابام خیلی معنویه..خیلی دعا کرده بود برام چندین سال و زمان های خاصصص استجابت دعا مثل کنار خونه کعبه برای فقط شفای من دعا کرده بود ....بالاخره بعد یه سفر کربلا کم کم خدا شفامو داد... امام حسین امام رضا حضرت معصومه...از همشون خواسته بودم و به همشون متوسل شده بودم ....نمی‌دونم حاصل معجزه ی کدوم بود قطعا لطف همشون بوده

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳