2777
2789
آخی 😁 چه باحال  عزیزم نظر کرده هممون هستیم که شیعه دنیا اومدیم، مجلس امام حسین رفتیم.  ...

قربونت برم بله حق با شماست

اما خب نظر خاصی هم روی شما بوده

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
به خود خدا قسم ، هررر چییی برای ثانیه ای از ذهنم رد شده خدا بهم داده قسم میخورم  حتی کوچکترین ...

حالا که اینقدر پیش خدا عزبزید دکتراهم به من گفتن مادر نمیشی توی اوج جوانی 

تو رو به حرمت اون لحظه ای که خدا به فریادت آمین گفت دعا کن منم مادر بشم از خودم اسمم معصومه اس ودعاتون مستجاب بشه در حقم بزودی....تا آخر عمر دعاتون میکنم نمی ونید چه حالی دهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اینقدر پیش خدا عزبزید دکتراهم به من گفتن مادر نمیشی توی اوج جوانی  تو رو به حرمت اون ل ...

مطمئن باشید سه یا چهار ماه دیگه باردار میشید ؛

این یهویی اومد توی ذهنم ، دکترا چیزی ک وجود داره رو میگن ، اما معجزه متعلق به خداست ، من فردی رو دیدم که یک بیماری داشت که از هر ۱۰ میلیون نفر ۱ دونه مبتلا میشد بهش و ادم تا اخر عمر زندگی نباتی ( کما ) داشت : اما اون بعد از ۴ سال گذروندن در کما و فلج شدن و کلی درد ، الان میلیاردر ، سالم ، با نشاط و شکرگزاره ، این اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟ 

با حال خوب منتظر بارداریتون باشید شک نکنید شما به زودی مادر میشید 

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
مطمئن باشید سه یا چهار ماه دیگه باردار میشید ؛ این یهویی اومد توی ذهنم ، دکترا چیزی ک وجود داره رو ...

میشه برای بارداری من هم دعا کنید ؟البته اگر خدا صلاح بدونه یه بچه سالم و صالح بهم بده 😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
مطمئن باشید سه یا چهار ماه دیگه باردار میشید ؛ این یهویی اومد توی ذهنم ، دکترا چیزی ک وجود داره رو ...

وای دورتون بگردم الهی

واقعا از ته قلبتون گفتید یا برای اینکه انرژی مثبت بگیرم

وای باورم نمیشه کسی با این صراحت بهم بگه

دکترم گفته از تخمک خودت مادر نمیشی چون نداری مگه میشه

نمیدونید چقدر دلمو خوش کردین

الهی امام زمان بزرگترین معجزه زندگینون براتون رقم بزنه

دعای خیرم واین دلی که خوش کردین همراهتون تا آخر عمرم

قربون خدا برم که اینهمه رئوفه

منتظر معجزش میشینم

خدایا ایمانم رو قویتر کن

الهی بحق بزرگواری  ورحمتشون وبنده های برگزیدشون خدا بزودی دلتون وشاد کنه

ممنونم لطف کردین ..براتون صلوات فرستادم عزیزم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

لطفا برای منم دعا کنید تا از بدرفتاری و بداخلاقیهای پدرم راحت بشیم درحق ما خیلی ظلم کرده میترسم مادرم ازدستش سکته کنه توروخدا دعایادتون نره ،شمانفست حقه😭