2777
2789

واقعا سوال دارم ،،الان خوندم..مهمه واقعا دختر یا پسر،،میدونم میگید ادم دوس داره تجربش کنه،ولی واقعا برتری به هم ندارن..ادما همیشه اونی رو میخوان که ندارن.اونی که پسر داره حسرت دختر و بالعکس...من خودم دوتا پسر دارم.از خدام بود واقعا دومی پسر بشه،،عاشق پسرا و شیطونیاشونم،روحیمه.ولی دختر جاریمو میبینمم فداش بشم من.عاشقشم.بخدا همشون برگ گلن...خدا فقط سالم بده،یه لحظه به یه بچه مریض ادم فکر کنه میگه فقط خدا،هر چی میدی سالم،،نمیدونم،،نظر شماها چیه🙂

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

خدایی ته دلم ک فکر میکنم میبینم برام هیچ فرقی نداره هیییچ

جفتشون نعمت خدان و خود خدا گفته برتری ندارن 

ما ادما بدیم ک اینطوری فکر میکنیم....

اول فقط سلامتی 

دوم سلامتی

سوم صالح بودن

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

خوب من پسر دارم دوست دارم دخترم داشته باشم دختر  دوست دارم ولی عاشق پسرم هستم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایی ته دلم ک فکر میکنم میبینم برام هیچ فرقی نداره هیییچ جفتشون نعمت خدان و خود خدا گفته برتری ندا ...

والا انگار ایشون تو تاپیک میگن احادیث گفتن دختر بهتره😐

خوب من پسر دارم دوست دارم دخترم داشته باشم دختر  دوست دارم ولی عاشق پسرم هستم

دوس داشتن جداس،اینکه یکی بگه وااای اون بده چون پسره یا اون بده چون دختره،،این واقعا جهالته بخدا،،وگرنه هر کسی میتونه یه چیزیو دوس داشته باشه،،،

تدریس ریاضی در تمام پایه ها بصورت مجازی و آنلاین

کلی تمرین حل میشه هم تمرینات کتاب بصورت خط به خط با توضیح هم تمرینات خارج از کتاب برای یادگیری بیشتر

ما رو به دوستاتون معرفی کنین😉پیج اینستا sarani.math

[QUOTE=166770241]والا انگار ایشون تو تاپیک میگن احادیث گفتن دختر بهتره😐[/QUOTE

شاید از لحاظ احساس و لطافت و لطفی ک ب پدرو مادر داره میگن😊البته پسر خوب هم کم نیست

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

اینکه خیلی ها سنگ پسر رو به سینه میزنن نظر و علاقه ی شخصیشون نیست

اونا دلشون میخواد پسر دار شن که از فشار حرف و متلک اطرافیان خلاص شن

اون تاپیکم خانم برای فرزند سومش سوال پرسیده بود خب واقعا آدم سه تا داشته باشه دلش میخواد جنسیت هاشون متفاوت باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
[QUOTE=166770241]والا انگار ایشون تو تاپیک میگن احادیث گفتن دختر بهتره😐[/QUOTE شاید از لحاظ احساس ...

فک نکنم تو حدیثی باشه که دختر بهتره،زمان پیغمبر بخاطر ظلمی که به دخترا میشد ایشون سعی کردن وجهه زنا رو بالا ببر و دختران رو ولی برتری فک نکنم گفته باشن..بازم من ندیدم نمیدونم

اینکه خیلی ها سنگ پسر رو به سینه میزنن نظر و علاقه ی شخصیشون نیست اونا دلشون میخواد پسر دار شن که ا ...

بحث اون خانم نیس،کامنتا وحشتناکه،،واقعا اخراش دعوا بود،که اره تویی که دختر داری خااک بدبختی،،یا تویی که پسر داری هیچی از زندگی نمیفهمی،،این خییلی بده وگرنه واسه دوس داشتنا احترام قائلم،با نهایت تاسف،،باید بگم این نهایت حقارت و کوچیکیه ادماس که بین دو فرشته معصوم تبعیض قایل بشن

بحث اون خانم نیس،کامنتا وحشتناکه،،واقعا اخراش دعوا بود،که اره تویی که دختر داری خااک بدبختی،،یا تویی ...

همش برمیگرده به همون فشاری که اطرافیان به آدم میارن

جنسیت بچه یه موضوع کاملا شانسیه یا حالا بهتره بگیم خواست خدا

ولی خانم هاهمیشه ی خدا سر این موضوع دارن فشار روحی روانی تحمل میکنن

(البته تو خانواده هایی با فرهنگ پایین) 

واسه همین همه نسبت به این موضوع جنسیت یه گارد عجیب و غربی دارن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همش برمیگرده به همون فشاری که اطرافیان به آدم میارن جنسیت بچه یه موضوع کاملا شانسیه یا حالا بهتره ب ...

درستع،،کاش،،فقط کاااش ادما انسانیت رو فدای این حرفای خاله زنکی نکنن..بخدا بچه دختر باشه پسر باشه،،اگه قرار باشه بد بشه میشه،هر جفتش،اگر خدا بخواد خوب باشه اونی که فک نمیکنی بهترین میشه،،بستگی به تربیت داره ،،

درستع،،کاش،،فقط کاااش ادما انسانیت رو فدای این حرفای خاله زنکی نکنن..بخدا بچه دختر باشه پسر باشه،،اگ ...

ببین مثلا یکی از آشناهامون دوتا دختر داره جاریش دوتا پسر 

این دوتا سر این موضوع مدام با هم بحث دارن

بچه های جفتشونم سالم و ناز

ولی من میدونم اینا انقدر اطرافیان دختر و پسر کردن اینارو انداختن به جون هم

مثلا اونکه دختر داره هی بهش میگن شوهرت میره زن میگیره به اونکه پسر داره هی میگن تو آخر پسرات ولت میکنن تنها میشی

بلاخره مردم وظیفه ی خودشونو خوب بلدن😂😂😂

ببین مثلا یکی از آشناهامون دوتا دختر داره جاریش دوتا پسر  این دوتا سر این موضوع مدام با هم بحث ...

دقیقا منو جاریم..من پسر دارم اون دختر..البته اون یکم تو فکره واسه پسردار شدن انگار ته ذهن همه خانما اینه مردا ته تهش یه پسرو میخوان.ولی من واقعا عاشق بچه هام دختر پسر،،سالم فقط،حرفتونم درسته،کاش افکار پوسیده دست از سرمون برداره