2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید دوس دارم دختر دار شم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 17 پست
دقیقا منو جاریم..من پسر دارم اون دختر..البته اون یکم تو فکره واسه پسردار شدن انگار ته ذهن همه خانما ...

آفرین ببین همش مال افکار پوسیده ست

من خودم اصلا به این چیزا فکر نمیکنم که مثلا در آینده دختر بهتره یا پسر 

اصلا کی آینده رو دیده؟؟ 

ولی خب حرفای اطرافیانم آزار دهنده ست دیگه نمیشه گفت مهم نیست خب آدم اذیت میشه

مثلا جاری من یه دختر داشت دختر دومش که دنیا اومد من خونه ی مادر شوهرم بودم تاشب همه به بهانه ی تبریک زنگ میزدن زخم زبون میزدن که چرا بچه ی دوم دختر شده!!!! 

مادر شوهرمم همش داشت تا شب برای مردم دلیل و مدرک میاورد که خودشون دختر میخواستن! 

اصلا گیج شده بود چی بگه دلیل میاورد که به این دلیل دختر زاییده که دخترش خواهر داشته باشه چون بی خواهری سخته! 

حالا چیز بهتر به ذهنش نیومد

نمیشه هم که وایسه با مردم دعوا کنه

حالا مادرشوهر منم اگه خیلی فرهنگش بالا باشه و براش مهم نباشه خب انقدر میشینن زیر پاش تا دلشو میزنن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
آفرین ببین همش مال افکار پوسیده ست من خودم اصلا به این چیزا فکر نمیکنم که مثلا در آینده دختر بهتره ...

وای خدا😂بمیرم.میفهمم..چه بده،انگار هر چیم جلو میریم تو همه چی پیشرفت کنیم این موشوع داشتن پسرو هیییچوقت نمیشه انکار کرد که تو تموم خونواده ها هس،البته خونواده خودم عاشق دخترن،،،

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا😂بمیرم.میفهمم..چه بده،انگار هر چیم جلو میریم تو همه چی پیشرفت کنیم این موشوع داشتن پسرو هییی ...

آخ گفتی

دقیقا هر چیم پیشرفت میکنیم یه سری بی فرهنگیا انگار پاک شدنی نیستن لعنتیا😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑