2777
2789
عنوان

سوتی خنده دار

128 بازدید | 5 پست

بچه ها امروز با پسرم رفتم یکم براخونه خرید کنم بعد ک اومدم بیرون حس کردم یکی پشت سرمه ترسیدم دست پسرمو گرفتم تندتند راه میرفتم اونم دنبالم تند تند میومد یهو برگشتم دهنمو واکنم فوش بدم دیدم دستشو اورد جلووو.خیال کردم شمارس چشامو ریزکردم سر فوشو بکشم دیدم وسایلم بودن ک جاموندن ت مغازه وای اب شدم چقد عذرخواهی کردم ....

من وقتي كتري رو از روي گاز بر ميدارم هميشه يه بسم الله ميگم نميدونم چرا! 

جديدا ميگم الله اكبر ( ناخوداگاه)

خودمم تعجب ميكنم از اين حرفم

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز یه سوتی بد جلو خونواده دادم.خونوادم متصل بودن به اینترنت من

گوشیم خاموش شده بود بعد منه الاغ یهو گفتم بدبخت تا ته رفته بودا......حالا 2 دیقه صبر کنید حال بیاد وصل میکنم

دوستم ویار ب بو داشت هرروز پتوعووض میکرد میشست جلوشوهرش کفتم چرا ایقد میشوری گف خو هرروز با یکی میخوابم....بعد منم بی منظور گفتم مرض داری خو فقط با یکی بخاب اونم گف خو نمیشه یکی بو میده کثیفه شوهرشو نگو هاج و واج مونده بود وقتی فهمیدیم چی گفتیم تا نیم ساعت میخندیدیم