2777
2789
عنوان

ایا جنینم دختره یا پسر با این علائم

909 بازدید | 58 پست

من ۱۳هفته هستم عاشق چیزای ترش و شور تنگی نفسم دارم از اول هم داشتم دو روز بدون حالت تهوع یه رو با حالت تهوع استفراغ صورتمم جوش زده ریز ریز معده دردم دارم شدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماه اول حالت تهوع شديد داشتم حالم خيلى بد بود 

صورتم كلا جوش داره از آلوچه و لواشك اينا متنفرم

نى نى هم دختر

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚

رشد مو ها ب خصوص موهای پات چجوریه؟

خطyتو چش راستته یا چپ؟

از ناف ب پایین خط تیره داری پررنگه یا کمرنگ

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
اما تست کلم قرمز را چگونه انجام دهید؟
1.به میوه فروشی بروید و یک کلم قرمز بخرید.
2.داخل حمام رفته و در یک لیوان ادرار کنید.
3.نیمی از کلم را با چاقو ببرید.
4.کلم را در یک قابلمه بزرگ گذاشته و آن با آب سرد پر کنید.
5. شعله گاز را تا جایی که ممکن است زیاد کنید تا آب جوش بیاید.
6.ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.
7.در یک لیوان جداگانه، بخشی از آب کلم را با بخشی از ادرار خود مخلوط کنید. می توانید روی لیوانها اندازه مشخصی تعیین کنید تا از هر دو لیوان به یک اندازه انتخاب کنید.
8. ادرار و آب کلم را به دقت بررسی کنید. رنگ این مایع جنسیت بچه شما را تعیین می کند. اگر رنگ مایع صورتی رو به قرمز است، شما پسردار می شوید و اگر رنگ آن بنفش است، فرزند شما دختر است.

این تست واقعا درسته

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

من چیزای ترش دوست داشتم و حالت تهوع ام نداشتم دختر بود برا هر کسی فرق میکنه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد