2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو همون میوه فروشی نگو خودم اینکارو کردم بگو یه نفری اینکارو تو بچگی کرده حالا روش نمیشده بیاد بگه ...

عزیزم گفتم مغازه سر جاشه ولی اون شخص از اونجا رفته.و باید بگردم پیداش کنم

اره خنده داره شیطنته دیگه

من ی دوستی داشتم اون بهم یاد میداد و باهم میرفتیم پیش ی خانمی ک سرکوچمون سوپری داشت حالام چندساله ک اون خانمه فوت شده.

حتی اون دوستم ازم میخواست از مغازه بابام خوراکی بردارم خودشم اینکارو میکرد حدود۷سالمون بود 

یا رب نظر توبر نگردد

من خیلی تو کش رفتن ماهرم طوری کش میرم اصلا اب از اب تکون نمیخوره ولی بعدش ضرر مالی چند برابری میبینم

به خودم میگم خدا خیلی دوسم داره چه به روم اورده این کارو نکنم 

بچگی ها یبار رفتیم با دایی اینا خونه عمم عید دیدنی بعد با دختر دایی رفتیم بیرون بازی یه میوه فروشی بود دو تا موز کش رفتم 

هنوز که هنوز دختر داییم میگه چطور کش رفتی 

میگه میخنده

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم یه جوجه کشتم که هنوزم یادم میوفته اعصابم خورد میشه تقریبا ۶ اینا سالم میشد یبارم خوراکی دوستمو ...

من دبیرستان بودم یه جوجه داشتیم ادمی شده بود بعد این شب اومد کنار من 

من خوابم برده بود صبح بیدار شدم دیدم جوجه با زمین یکسان شده بود اینقدر دلم سوخت الان که یادم اومد خیلی دلم سوخت

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم دوبار دزدی کردم. یه ریمل یه دامن

اعتراف به کار غلط خودش اشتباه شما در درگاه خدا اعتراف کن و سعی کن جبران کنی

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
من خیلی تو کش رفتن ماهرم طوری کش میرم اصلا اب از اب تکون نمیخوره ولی بعدش ضرر مالی چند برابری میبینم ...

ولی اصلا خاطره خنده داری نیست 

🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
ولی اصلا خاطره خنده داری نیست 

نمیدونم برا دختر دایی خنده داره

خب یه بار بهش بگو حلالت کنه و خلاص

خب جوجه چی

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

این تاپیکو خوندم حالم بد شد

کنار چه کسایی زندگی میکنیم

چه باافتخارم تعریف میکنن

همینه که روزگارمون اینه دیگه