2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
من دبیرستان بودم یه جوجه داشتیم ادمی شده بود بعد این شب اومد کنار من  من خوابم برده بود صبح بی ...

مال تو بدتر بوده🤣🤣🤣

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
مال تو بدتر بوده🤣🤣🤣

اره یادم میاد دلم اتیش میگیره

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهمت زدن تنها گناهی هست که شیطان هم از آن بیزار هست

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ی دوستی داشتم اون بهم یاد میداد و باهم میرفتیم پیش ی خانمی ک سرکوچمون سوپری داشت حالام چندساله ک ...

رفیق ناباب بوده دیگه.به جاش صدقه بده و براش طلب آمرزش کن همیشه

یه جامدادی دکمه ای خیلی خوشگل  یکی تو مدرسه ازم دزدید ولی هر وقت یادم میفته میگم حلالش میکنم چو ...

افرینننننن شما دلت خیلی پاکه مثل بقیه دوستان

من هر سال شهادت امام علی میگم خدایا هر کی به من بدی کرده کهحتی باعث شده آبروی من بره چه دانسته چه ندانسته چه من خبر دارم چه ندارم میبخشمش توام ازش بگذر و لطفا از منم بگذر خدایا

خدا به دل همه رحم بندازه که بقیه هم همه رو ببخشن

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
مرسی عزیزم ایشالا خدای مهربون هممون رو ببخشه شما هم دلت پاکه ⚘

فدات مهربون❤😘

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
بچه هاحالاکه جمع دزداجمع یک سوال     ازجیب شوهری که هیچی واسه زنش نمیخره وخرجی نمیده پول ...

سلام عزیز بله

همسر داری یاد بگیر جیب شوهرتو مال خودت کن

خواستی بگو ادرس کانال توپ بهت بدم بری یاد بگیری