2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

هیچکدومتون اندازه من تباه نبودید مطمئنا🤦‍♀️

من سال اول دبیرستان بودم.. بعد توی مدرسمون مادر یکی از بچه ها مغازه داشت.. مغازه که نه یه کلاس و داده بودن بهش اونم خرت و پرت میفروخت.. گیره سر .. کش مو.. عطر .. لولزم تحریر .. جوراب عروسک ازین چیزا

بعد روزاخر مدرسه ها.. تمااام اون جنسای مغازه رو مدیرمون به بچه ها هدیه داد.. به هر بهانه ای.. مثلا یکی پشرفت تحصیلی یکی قران یکی ورزش...

خلاصه تند تند سرصف ازون بالا اسم بچه هارو میخوند و چون تعداد زیاد بود صبر نمیگرد یکی هدیه بگیره بعد اسم بعدی و بخونه.. تند تند میخوند..

منم نامردی نکردم چهار پنج بار رفتم بالا... ازون بالا هم هی برای دوستام دست تکون میدادم🙋‍♀️ و هی از خنده ریسه میرفتیم🤣🤪 همشون پخش زمین شده بودن از خنده

دلقک بازیم گل کرده بود.. اخرشم همه کادوهارو بین دوستام پخش کردم.. اما مسبب گناهش من بودم..

خاک برسرم اخه بچه هم نبودم من...

چه گلی ب سرم بگیرم حالا؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم‌خونخ مادرشوهرم کسی نیستش یامثلا تو اتاقخوابن‌میرم خیارشور قایمکی میخورم.شوهرم نمیخره اخه

یا مثلا پول نداشتیم فقط سیب زمینی میخوردیم یه ماه.میرفتم فریزر مامانم نون دربیارم.یه بسته مرغ مینداختم تو کیفم

یا قرصای مولای ویتامین مینرال از خواهرشوهرم کشمیرم.خیلی داره اخه

😂😂😂

میرم‌خونخ مادرشوهرم کسی نیستش یامثلا تو اتاقخوابن‌میرم خیارشور قایمکی میخورم.شوهرم نمیخره اخه یا مث ...

ای جانم خوب همونوقشنگ به مامانت بگوشایدبتونه ازلحاظ مالی کمکت کنه که مجبورنشی همچین کاری بکنی ازمادراشکال نداره ولی مال خواهرشوهرت وبرندارهرچقدرم داشته باشه بازم کارت زشته گناه میکنی

ای جانم خوب همونوقشنگ به مامانت بگوشایدبتونه ازلحاظ مالی کمکت کنه که مجبورنشی همچین کاری بکنی ازمادر ...

اون بیچاره میگه هرچی میخوای بردار.مدیونی.من روم نمیشه.زشته.برم تو یخچالش...تازه برمم زشته خیارشور بردارم

اخه من خیلی شکمواممممممم.جاااان

اره خنده داره شیطنته دیگه

برو همون میوه فروشی نگو خودم اینکارو کردم

بگو یه نفری اینکارو تو بچگی کرده حالا روش نمیشده بیاد بگه من بجاش اومدم یه پولی هم بهشون بده

فقط یه سوال مطمئنی صاحب مغازه عوض نشده?

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

استارتر کلی خندیدم با تاپیکت امیدوارم بهترین راهو انتخاب کنی و خیالت راحت شه فقط خانما ممکنه کسایی ...

خوشحالم که خندیدی عزیزم

و خوشحالم با این تاپیک خیلیا مثل من تصمیم گرفتن برن حلالیت بطلبن و خیلیا هم تصمیم گرفتن حلال کنن