2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

بچه بودی اما اگه اون شخص رو میشناسی و زنده است برو ازش حلالیت بطلب. اما اگه زنده نیست و یا نمیشناسیش معادل پولشو بده بعنوان کفاره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم و زن داداشم خونه بابام اینا زندگی میکردن زن داداشم همیشه تو یخچالش پر بود تنقلات وقتی خونه نبودن میرفتم تو اتاقشون سر یخچال کلی خوراکی بدون اجازه بر میداشتم😑😑

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
کاش اوناییم که پول های کلان بالا میکشن  یخده از وجدان درد های شمارو میداشتن لاقل:)

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

خدا من رو ببخشه ،منم بچه بودم دمپایی همسایه و دخترش رو مینداختم تو جوب 🥴🥴🥴

مسواک زن عموم رو می‌کشیدم رو سنگ دستشویی 😢😢😢 بعد دوباره میزاشتم سرجاش😭😭😭😭

خمیر دندون رو مینداختم تو چاه ,😭😭😭😭

چقدر فجیع بودم فقط خدا میدونه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

[QUOTE=166848775]خندم گرفت🤭عزیزم اگه میدونی مغازه ش کجاس برو حلالیت بگیر چون اون دنیا یه گندم پوسیده هم از کسی بردا ...[/QUOTEعزیزم یادم نیست چون اون قسمت خیابون تقریبا بیست تا حبوباتی پشت سر همن آخه بعدشم دونه دونه پرت کردم تو خیابون

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
منتظر بودیم خدایی کنی بیای عذاب بدی،احمق بیچاره تویی ک دیگران رو قضاوت میکنی ،معرفی میکنم جانشین خدا ...

بخدا میدونستم انقد حرفم ب دزدای سایت بر میخوره جدا گونه براشوووون تاپیک میزدم زودتر شناسایی شن😂

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
آخییییی عزیزم الهی .... خوش بگذره بهتون تو راه درستتون فقط احیانا جسارت نباشع خانواده گرامی بهتون یا ...

اگه بیجا بود انقد ب دزدای سایت بر نمیخورد ک از دیشب انقد روم ریپ زدن فوحش و حرفایی ک مخصوص خانوادتون بود رو ب من نسبت دادین من فقط نظرم رو گفتم برخلاف دزدان سایت!!!

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
راستش منم از خوندن پست ها تعجب کردم . و یاد خاطره ای افتادم ک هنوزم اذیتم میکنه البته دزدی نبود . ما ...

عزیزم خیلی برای بچگیتون ناراحت شدم.ان شاءالله هیچ بچه ای تو دنیا بی پولی نکشه