2777
2789
عنوان

ینی هیچکس نیس جواب منو بده

256 بازدید | 56 پست

خانما من دوتا پسر شیر ب شیر دارم و توی هردوتا بارداریم هیچ علائم خاصی مث تهوع شدید،ویار،و...نداشتم

الان شیش هفته باردارم و بازم هیچ علائمی ندارم، فقط اینک یکی دوهفته قبل اینک بفهمم سردرد های خیلی شدیدی گرفتم ک داشتم میمردم و فک کردم توموری چیزی دارم ، و گاهی نوک سینه هام حساس میشه همین

بنظرتون بازم بچه پسره؟

نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از اخلاقت خوشم اومد که فکر سقط بچه رو نکردی

راستش اولش چرا ولی سریع خودمو جم کردم و شیطونو لعنت کردم،هیچوقت خودمو بابت اینکه حق حیات از بچم و نسل های بعدش میگرفتم نمیبخشیدم

میدونم سخته میدونم قراره دهنم سرویس بشه اما عیب نداره حتما خدا یک چیزی دیده یک صلاحی بوده

ممنونم ک اینقد زیبا حرفزدی

[QUOTE=404418432]بچه دوس دارم و نمیخام فاصله زیادی داشته باشن البته ک ناخواسته شد ولی مشکلی ندارم الان[/QUOTEمیگن فتصله بیوفته بینشون احتمال اینکه شیر بگرده و عوض بشه خیلیه

[QUOTE=404418432]بچه دوس دارم و نمیخام فاصله زیادی داشته باشن البته ک ناخواسته شد ولی مشکلی ندارم ال ...

میتونم بپرسم جلوگیری تون چی بود چونکه خودن تو عقدم میترسم از حاملگی؟

میتونم بپرسم جلوگیری تون چی بود چونکه خودن تو عقدم میترسم از حاملگی؟

من طبیعی ...

کلا منوهمسرم تز روش های جلوگیری بدم میاد واینک چون بچه زیاد دوس داریم دیگ پیگیر نشدیم

شما کاندوم استفاده کنین چون ایودی کن نمیتونین بزارین