2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

حتما بگو بهشون،مطمئن باش حلالت میکنن ولی بگو بهشون بزار دینی نمونه به گردنت

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
راستش منم از خوندن پست ها تعجب کردم . و یاد خاطره ای افتادم ک هنوزم اذیتم میکنه البته دزدی نبود . ما ...

چرا الکی خودتو عذاب میدی دختر؟؟ یادت اومد فقط بخنددد،حتی شده زوری. چرا بیخودی بزرگش میکنی خواهر . 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه بودم حدودا ۵ سالم بود  رفتم خونه مستاجرمون دیدم رو فرش  یه پول سکه ای ده تومنی بود 

ده هزار تومن نه هاااا

ده توووومن   الان دیگه نیست ازشون 

منم یواشکی برداشتمش رفتم بادکنک گرفتم باهاش😢😢

همیشه یادمه 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

خدا منو ببخشه 

منم با دوستان همگی دبستانی بودیم البته من ازهمشون کوچکتر بودم. بقالی سرکوچه بنده خدا یه پیرمرد ساده بود ما نفشه می‌کشیدیم هر روز عصر میرفتیم مثلا یه صدتومنی می‌بردیم دوستام مرده رو سرگرم میکردن که فلان خوراکی بده اونا چنده اونا چنده؟ منه ذلیل مرده هم یواشکی یه کنسرو خاویار بادمجون  (کم اشتها هم بودیم) میکردم زیر پیرهنم میومدیم با نون می‌خوردیم... خاک تو سرم نمیدونم چرا عقلم کار نمی‌کرد اصلا   نامردا من بچه بودم اصلی ترین کار مینداختن گردن من منم ساده

از همین تریبون یگم بقال سرکوچه مون بابت چندتا خاویار بادمجون منو عفو کن  

بچه ها کتاب سه دقیقه تا قیامت رو حتما بخونین خیلی اموزنده س اکه کسی خواست من فایلشو دارم براش بفرست ...

سلام 

گل بانو جان برا من بفرست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
چرا الکی خودتو عذاب میدی دختر؟؟ یادت اومد فقط بخنددد،حتی شده زوری. چرا بیخودی بزرگش میکنی خواهر .&nb ...

خیلی فقیر بودیم این عذابم میده . هرچند الانم خیلی اوکی نیستیم ولی محتاج هم نیستیم. آلو میبینم یادم میفته . 

منم یه سری ۸ سالم بود با مامانم رفته بودیم دکتر من اومدم پایین یه مغازه میوه فروشی موزاشو دم دست گذاشته بود هرطرفو نگاه کردم کسی نبود ۲تا برداشتم رفتم داخل سری قورت دادم بازم رفتم دزدیم نزدیک ۱۰تا یا بیشتر دزدم گذاشتم تو لباسم اوردم دادم به خواهرام خدامنو ببخشه 

بعدا به نیت اون یارو صدقه دادم

چ تاپیک مضخرفی همچین از دزدی هاتون با افتخار تعریف میکنین ک انگار خیلی هنر انجام دادین واقعا بیچاره ...

منتظر بودیم خدایی کنی بیای عذاب بدی،احمق بیچاره تویی ک دیگران رو قضاوت میکنی ،معرفی میکنم جانشین خدا هستن😂😂😒😒😒😒😒😒😒

بچه ها کتاب سه دقیقه تا قیامت رو حتما بخونین خیلی اموزنده س اکه کسی خواست من فایلشو دارم براش بفرست ...

واسه من میفرسی

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️