پول ببر بده صاحب مغازه بگو ی بچه ای که خیلی کوچک بوده بدون اجازه میوه هاتون برداشته😂تو ۲۰ سال پیش الان پول دادن من برسونم دستتون شاید حای خودش دگه حلال فدا سرش
منم یه سری ۸ سالم بود با مامانم رفته بودیم دکتر من اومدم پایین یه مغازه میوه فروشی موزاشو دم دست گذا ...
😂😂😂😂ناکس
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عذاب وجدان چرا بچه بودین😊اون شخصی ک توهین کردو... باید بره خودکشی کنه ک باامثال حسن و...70میلیون نفرشده،و ب آقا زاده ها درس انسانیت بوده،مطمئنا خدا خیللللی بخشندس اما بعضی از بنده هاش چشم ندارن بخشندگی خدا رو ببینن😊مطمئنا انقدر افکار و وجدانتون پاک هست ک ن تنها خدا بلکه اون شخص هم میبخشه،مهم اینه فاز خدا بودن ور نداریم،بعضیا عجیب حالم بهم زنن،موندم خدا تو وجودشون چی ریخته
دور از جون برگه رو چیکار کنه؟بذاره تو کفنش ب عنوان مدرک ببره؟😂
نه داشته باشه و برا این که مطمیین بشه براش حلالیت گرفته
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم من عذاب وجدان دارم و از دوستان راهنمایی خواستم.واقعا از کارم خجالت کشیدم و افتخار نکردم
من دزدی از خونه خودمون کردم بچه بودم همه امونم اینطور بودیم چون مادرمون هیج چیز نمی خرید ما هم می دزدیدیم یک بار یادمه تو سوپری در حال خرید بودم که مادرم اومد ولی جوری رفتار کرد انگار ندیده منو. یک مدتی با دختر همسایه امون دوست بودم یک بار یادمه ۱۵۰ تومن تو کوچه پیدا کرد هر چی من گفتم حرومه گفت نه مال خودمونه و رفتیم خوراکی خریدیم حالا عذاب وجدان دارم کاش از اونا نخورده بودم نمیدونم اون پول مال کی بود. ۱۵۰ تک تومن بود به پول اون زمان چندتا کیک و پفک شد😶😶😶😶امیدوارم خدا ببخشه اوناش که مال خونه خودمون بود که حقمون بود ولی اونیکه دختر همسایه امون پیدا کرده بود مال حرام بود
این رو مینویسم ک اون رفیقی رو پیدا کنم میرفتیم بقال سرکوچه رو کمک کنیم بین کمکا تخمه میریختیم تو جو ...
🥰🥰😂😂بیو بغلم رفیق که بعد چن سال پیدات کردم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️