2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
چ تاپیک مضخرفی همچین از دزدی هاتون با افتخار تعریف میکنین ک انگار خیلی هنر انجام دادین واقعا بیچاره ...

وا خب بچه بودن اکثرا بچه چه درکی داره از عمق اینجور مسائل! چقد سخت میگیرید و راحت توهین و قضاوت میکنید..‌.

خیلی کارا و گناهارو خداوند میبخشه ولی متاسفانه آدما حتی یه ذره ام بخشنده نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کتاب سه دقیقه تا قیامت رو حتما بخونین خیلی اموزنده س

اکه کسی خواست من فایلشو دارم براش بفرستمش

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
من بچه بودم یدونه ۱۰۰تومنی دوتاام ۲۰۰تومنی گوشه نداشت وبردم سوپری خوراکی خریدم فکرمیکردم خیلی باهوشم ...

عزیزم چقدر خوب که همون موقع فهمیدی کارت اشتباهه و گذاشتیش سرجاش

وا خب بچه بودن اکثرا بچه چه درکی داره از عمق اینجور مسائل! چقد سخت میگیرید و راحت توهین و قضاوت میکن ...

ن عزیز من اینا ی عدن دیگه خیلی آدمای خوبین از بس خوب و بی نقصن  فک میکنن دیگه هرچی ب دهنشون میاد میتونن بگن البتع فاز کامل بودن برداشتن الله اعلم از زندگی خودشون😏 

❤🌸Dertler derin ama Allah kerim🌸❤
بالاخره برای هرکسی شاید یکبار پیش اومده تو بچگی بیشتر اتفاق میفته ولی همینقد که دغدغشو داری جبران کن ...

ممنونم عزیزم

راستش اینجا گفتم که کسی منو نشناسه.ولی واقعا عذاب وجدان دارم

انقد بدم میاد از ی عده ک میان فاز پرفکت بودن برمیدارن ... 

یعنی میخوان بگن بی عیب و نقصن؟! یعنی تا حالا تو زندگیشون یه دونه خطام انجام ندادن؟

والا یه همچین پستایی خلاف اینو ثابت میکنه. همین یه نمونه قضاوته که خدا ازش به راحتی نمیگذره

مخصوصا در حق کسی که پشیمونه مثل استارتر

انقد بدم میاد از ی عده ک میان فاز پرفکت بودن برمیدارن ... 

فاز نیس من اینجوری بزرگ شدم و برام مهم نیس شما چی فکر میکنی ولی مطمئن هستم ی عده مثل خودم در بین شماها هستن برام اونا مهم هستن😕

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
من جواب سوالتونو نمیدونم ولی کتاب سه دقیقه تا قیامت که میخوندم  اون بنده خدایی که رفته بود او ...

چه جالب.ولی من الان که بزرگ شدم و میدونم حق الناسه دوست دارم جبرانش کنم

من یه بار داشتم از دانشکاه میرفتم خونه یه کیف پول پیدا کردم پر تراول و کارت عابر بانک بود دادمش دست چند تا شاکر مغازه بدن به صاحبش هنوز که هنوزه بعد۶ سال بهش فکر میکنم میگم کاش خودم صاحبشو پیدا میکردم و حس عذاب وجدان دارم....