2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ تاپیک مضخرفی همچین از دزدی هاتون با افتخار تعریف میکنین ک انگار خیلی هنر انجام دادین واقعا بیچاره ی عده ک تو این ایران با شماها ملت شدیم!!!

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  

من بچه بودم یدونه ۱۰۰تومنی دوتاام ۲۰۰تومنی گوشه نداشت وبردم سوپری خوراکی خریدم فکرمیکردم خیلی باهوشم که گولش زدم😕یه باردوم ابتدایی رفتم زیرمیزتراشموبردارم یه مدادرنگی دیدم برشداشتم یادمه شبش ازعذاب وجدان گریم گرفته بودفرداش رفتم انداختم زیرمیزیبارم توخیابون ۵۰هزارتومن روزمین افتاده بودبه دوستم گفتم اینوببین ۱سالم ازم کوچیکتربودگفت اااااین پوله بابامنه همیشه ازایجامیره سرکارش برداشت  گذاشت توکیفش 🤔

فهمیدم فقط خودم دزد نبودما

من جواب سوالتونو نمیدونم

ولی کتاب سه دقیقه تا قیامت که میخوندم 

اون بنده خدایی که رفته بود اون دنیا و برگشته بود میگفت یه دفتر گذاشتن جلوم کع اول صفحه نوشته شده بوده ۱۶سال و سه ماهو دوروز یعنی تاریخی که یه سن بلوغ رسیده بوده و از اونحا ببعد اعمالشو اون تو نوشته بودن

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
چ تاپیک مضخرفی همچین از دزدی هاتون با افتخار تعریف میکنین ک انگار خیلی هنر انجام دادین واقعا بیچاره ...

عزیزم من عذاب وجدان دارم و از دوستان راهنمایی خواستم.واقعا از کارم خجالت کشیدم و افتخار نکردم