2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه زایمان با آمپول فشار و دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 34 پست
نه منم دیدم کسی ک چند سانت باز شده و انگار نه انکار

ولش کن جاهای دیگه هم دبدمش

علاقه خاصی به پاچه شلوار داره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3    

کار خوبی کردی بیان جمت کنن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن جاهای دیگه هم دبدمش علاقه خاصی به پاچه شلوار داره

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم شنیدم خیلیا بدون درد حتی ۶سانت باز هستن .شما چرا نمی دونی نظر میدی

پاچه شلوار دوست داره

نه عزیزم شاید مثلا ۲سانت بوده گفته ۴سانته ۴سانت اصن نمیتونی تکون بخوری من خودم سانت به سانت فول شد ...

اخه بدن ها باهم تفاوت داره من خودم بلوک زایمان بستری بودم انواعشو دیدم 

لایک نکنید لطفا🙏
نه عزیزم شاید مثلا ۲سانت بوده گفته ۴سانته ۴سانت اصن نمیتونی تکون بخوری من خودم سانت به سانت فول شد ...

قرار نیس همه مثل شما باشم یه سریا خیلی خوش زان یه سریا خیلی بدزا هستن و این اثبات شده اس

منم شنیدم خیلیا بدون درد حتی ۶سانت باز هستن .شما چرا نمی دونی نظر میدی

دیدی پیاماش پاک کرده😂😂

حالا به نظرتون ممکنه این دوروز زایمان کنم ؟؟

خب تحرک داشته باش دختر خوب راه زیاد برو پله برو و بیا

خاکشیر بخور

من انقدر میترسم دردم نگیره مجبوربشم آمپول فشاربزنن

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

اول بگو چرا پیامات پاک کروی من که شات دارم

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_2‍ 

ایشون بیاحترامی کردن درحدی که ی خانوم دیگه هم جوابشون دادن 

لطفا رسیدگی کنید ادمای اینجوری تو سایت چکار میکنن

شات پیاماش هم دارم

خب تحرک داشته باش دختر خوب راه زیاد برو پله برو و بیا خاکشیر بخور من انقدر میترسم دردم نگیره مجبور ...

عزیزم انجام دادم از اواسط ماه هشت پیاده روی میرم و ورزش میکنم نزدیکی داشتم بخور میدم ولی یه وقتا هرکاری می‌کنی نمیشه .فقط الان سه روزه می م تو تشت آب داغ میشینم و آب گرم میریزم رو کمرم باعش شده خیلی انقباض داشته باشم و رحمم باز بشه وقتی دیدم تاثیر داره الان روزی دوبار میرم

عزیزم انجام دادم از اواسط ماه هشت پیاده روی میرم و ورزش میکنم نزدیکی داشتم بخور میدم ولی یه وقتا هرک ...

اره راست میگی بعضیا اینجورین

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بعضیا فقط میخوان یه حرفی زده باشن میان فقط تایپیک بقیه رو میزنن بهم

اره والا

چون ایشون درد داشته همه باید درد داشته باشن

زعفرون زیاد بخور، پیاده روی کن تو حمام کمرت ماساز بده

بسته به شرایططت از پزشکت بپرس (رابزه جنسی) به بعصیا پیشنهاد میشه