2777
2789

سلام بچه ها خیلی دوسدارم زودتر بفهمم نی نیم چیه

علائمم..اولای بارداری همش لرز میکردم االان خوب شدم.ویارم خیلی داشتم از هفته ۶ تا ۸ الان بهترم شبا حالم یکم بد میشه.شکمم گرمه پاهام یخه.حلقه رو شکمم گرد میچرخه .حرف v توی چشم راستمه.عاشق چیزای ترش هستم خیلی ب پنیر و ماست ترش علاقه مند شدم.شیرینیم میخورم البته ن زیاد.ققبل بارداری جوش نمیزدم الان چن تایی جوش زدم.تغییری نکردم تا الان.تو سنو قلب بچه فک کنم وسط بود من نمیدونم دقیقا😂😣

👩‍👧‍👧❤😍

دختره آزمایش زنجیر رو نبض همیشه دقیقه گرد باشه دختره خطی پسره دختر زشت میکنه جوش زدی دماغت بزرگ شده پف کردی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره آزمایش زنجیر رو نبض همیشه دقیقه گرد باشه دختره خطی پسره دختر زشت میکنه جوش زدی دماغت بزرگ شده ...

پف ک نکردم اصلن.زنجیر طلا رو باز من میگیرم برا چن نفر باردار بودن خطی و دختر گرفتم گردو پسر.درس دراومده بود ولی این حلقه رو هر کی ی چیزی میگه نمیدونم کدوم درسته

👩‍👧‍👧❤😍
آزمایش زنجیر رو نبض چجوریه میشه به منم بگید؟

زنای باردار رو شکمشون میگیرن ی نخ از توی حلقه ازدواجت رد میکنی.میگیری رو شکمت اگه خطی بره دختره گرد بره پسره ما اینطوری میگیریم

👩‍👧‍👧❤😍
پف ک نکردم اصلن.زنجیر طلا رو باز من میگیرم برا چن نفر باردار بودن خطی و دختر گرفتم گردو پسر.درس دراو ...

علائم شما یکم شبیه علائم منه من تو ۱۲ هفته ام شما چند هفته ای

آزمایش زنجیر رو نبض چجوریه میشه به منم بگید؟

من برا دختر عمومو گرفتم رو شکمش گرد میشد گفتم پسره چن روز پیش رفته بود گفته بودن پسره

برا خعلیا گرفتم.

👩‍👧‍👧❤😍