2777
2789
نه هر پنج دقیقه یکیار درد زایمان هم متفاوت از انقباضات معمولیه

پس دردم ک شروع بشه خونه وایمیسم حداقل ۵ یا ۶ دقیقه شد میرم سمت بیمارستان از کجا میتونم خودمم بفهمم دهانه رحمم بازشده یانه راهی هست؟

چه دارویی داده،،،تو نفس کشیدن مشکلی نداری

یکی قرص نوشته شوهرم باید بخره بیاره شب گفت هر۱۲ ساعت بخور دردت اروم میشه فقط شکم درد میگیرم یه هو ول میکنه خوب میشه ولی معاینه کرد گفت خداروشکر دهانه رحمت فعلا بسته است نوار قلب ازبچه گرفت وقتی گفتم درد دارم نمیدونم چطوری فهمید گفت انقباضه زایمانی داری بعدش معاینم کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین هم دردش کمتره هم باکلاس تره  

باید کلی پول بدی سز شی  

طبیعی پول نمیدی چون درداتو میبری   

کاملا با عقل جور در میاد  پول بده درد نکشی 

طبیعیا میگن بچتو میبینی دردا یادت میره 

خب ماسزارینام بی حسیم  بچمونو میبینیم دردم نداشتیم که یادمون بره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
پس دردم ک شروع بشه خونه وایمیسم حداقل ۵ یا ۶ دقیقه شد میرم سمت بیمارستان از کجا میتونم خودمم بفهمم د ...

بنظر من که دردت تا شروع شد بری بیمارستان بهتره ،ریسک نکن که  انقباضات رو بشماری بعد بری بیمارستان ،من تا دردم شروع شد رفتم نوار قلب گرفتن قلب بچه ام بد میزد 

خـدایـا شکــرت💖
پس دردم ک شروع بشه خونه وایمیسم حداقل ۵ یا ۶ دقیقه شد میرم سمت بیمارستان از کجا میتونم خودمم بفهمم د ...

بهترین کار ممکن همینه ک درداتو تو خونه بکشی بعد بری بیمارستان چون اونجا اذیت میشی 

ببین دوش آب گرم خیلی کمک میکنه تو کاهش درد اگ بیمارستاندوش داشت مدام بگیر رو شکمت شربت زعفرون غلیظم بخور از زمان شروع دردت 

الانم چون احتمال زایمان زودرس داری خیلی به خودت برس بزار وزن بگیره بچت

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
سزارین هم دردش کمتره هم باکلاس تره   باید کلی پول بدی سز شی   طبیعی پول نمیدی چون درداتو ...

عزیزم سزارین سخت ندیدی که این حرفو میزنی من خالم سزارین کرد تا یه هفته بعد عمل از جاش میخواست بلند بشه دونفر باید کمکش میکردن و اشکش در میومد

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
سزارین هم دردش کمتره هم باکلاس تره   باید کلی پول بدی سز شی   طبیعی پول نمیدی چون درداتو ...

اره خیلی کلاس داره ۷ لایه شکم آدم پاره شه😁😐

بعدم علت بیشتر بودن پول سزارین بخاطر اینه ک یه نوع عمل جراحیه نه کلاسش😐

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
بعد زایمانم حتما شمارو تگ میکنم خداکنه روز زایمانمم انلاین باشید من دردم شروع شد یکم انرژی بگیرم برم ...

باشه عزیزم من هستم نگران نباش حتما قبلش ی چیز یرین بخور که قدرت داشته باشی من بهترین لحظه های زندگیم لحظه به دنیا اومدن بچه هام هستن 

یه چیزیم بگم لگن تو زایمان طبیعی خیلی مهمه اگ لگنت خوب باشه زایمان راحتی داری ولی اگ لگن کوچیک باشه زایمان سخت و دردناک میشه و مثل دوستمون ک گفتن بچهرو بزور باید بکشن بیرون