نترس دردش مثل درد پری یکم بیشتره اونم گاهی میاد گاهی هم کاملا میره فقط اون لحظه ی اخر اخر که میخواد نی نی بیاد دردش شدید میشه که ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداخیرت بده پس اگه شما تونسی حتما منم مبتونم من ۲۲ سالمه درسته دولتیه بیمارستان اما خب ولم نمیکنن بر ...
نه عزیزم اصلا نگران نباش من پسرم ۴ کیلو بودمن سونوی وزن بچه رو نرفته بودم اگه رفته بودم حتما سزارینم میکردن به خدا توکل کنو استرس نداشته باش من سه تا بچم زردی داشتن همشون سه روز بستری بودن ومن خودم کنارشون بودم اصلا نترس
منم 35هفته ام عزیز،،،تو نفس کشیدن ت تغییر ی احساس نمیکنی،،،تاریخ زایمانت رو نگفتن بهت
بهم گفتن ۱۷ دی یکی گفت زود تر ازاون دکترم گفت چون انقباض داری امکان داره اواخر اذر 😖😖😖بهم دارو داده الان گفت واسه شکم دردت بهم گفت تا ۳۶ هفته خودتو برسونی عالیه