2777
2789

نترس دردش مثل درد پری یکم بیشتره اونم گاهی میاد گاهی هم کاملا میره فقط اون لحظه ی اخر اخر که میخواد نی نی بیاد دردش شدید میشه که ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده پس اگه شما تونسی حتما منم مبتونم من ۲۲ سالمه درسته دولتیه بیمارستان اما خب ولم نمیکنن بر ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش من پسرم ۴ کیلو بودمن سونوی وزن بچه رو نرفته بودم اگه رفته بودم حتما سزارینم میکردن به خدا توکل کنو استرس نداشته باش من سه تا بچم زردی داشتن همشون سه روز بستری بودن ومن خودم کنارشون بودم اصلا نترس 

عزیزم ھمہ ک مثل ھم نیستن.....من ۱۱ شب بستری شدم شدید درد داشتم ۷ صب کیسہ آبمو پارہ کردن دیگہ دردام چنان شدید شد ک نعرہ میزدم ۴-۵ ساعت بعد اونم ب زور دستگاہ بچہ رو کشیدن بیرون کلی بخیہ خوردم  نمیتونستم بشینم یا بخوابم یا پاشم عذاب داشتماااااااا تا ۶ ماہ بعد زایمانم.ھمش خونریزی داشتم

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
عزیزم شما هم اپیدورال کنین از من ک هزینه ای بابت اپیدورال نگرفتن تو بیمارستان امام حسین مشهد زایمان ...

میخام برم بیمارستان سوال کنم ببینم چی بهم میگن اگه بشه حتما انجام میدم 

منم 35هفته ام عزیز،،،تو نفس کشیدن ت تغییر ی احساس نمیکنی،،،تاریخ زایمانت رو نگفتن بهت

بهم گفتن ۱۷ دی یکی گفت زود تر ازاون دکترم گفت چون انقباض داری امکان داره اواخر اذر 😖😖😖بهم دارو داده الان گفت واسه شکم دردت بهم گفت تا ۳۶ هفته خودتو برسونی عالیه 

نه عزیزم اصلا نگران نباش من پسرم ۴ کیلو بودمن سونوی وزن بچه رو نرفته بودم اگه رفته بودم حتما سزارینم ...

بعد زایمانم حتما شمارو تگ میکنم خداکنه روز زایمانمم انلاین باشید من دردم شروع شد یکم انرژی بگیرم برم 

ببخشید دوستان کسی نمیدونه بعد سزارین اول چند سال باید فاصله بیفته که بشه زایمان طبیعی انجام داد

من ۲ سالو ۵ ماه فاصله بود بین بچهام 

ولی تو ایران بعد ۱۴ ماه هم انجام شده دوست خودم ۲۰ ماه فاصله بین بچهاش بود طبیعی آورد 

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
ببخشید دوستان کسی نمیدونه بعد سزارین اول چند سال باید فاصله بیفته که بشه زایمان طبیعی انجام داد

شنیدم۵-۷ سال باید بگذرہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙