2777
2789
من ۲ سالو ۵ ماه فاصله بود بین بچهام  ولی تو ایران بعد ۱۴ ماه هم انجام شده دوست خودم ۲۰ ماه ...

یعنی بچه دوم تون رو طبیعی آوردین....من بچه اولم دو سال شش ماهشه،،،الان حامله ام 35هفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم لگنم چطوریه دکترم هنوز معاینه نکرده

اگه ماماهایی که اونجان وارد باشن خیلی کمکت میکنن سعی کن وقتی دردات کم میشن دستات بده به دیوار ی کم قرش بده و راه برو من مطمئنم زایمان راحتی خواهی داشت 

یعنی بچه دوم تون رو طبیعی آوردین....من بچه اولم دو سال شش ماهشه،،،الان حامله ام 35هفته

بله عزیزم اولی سزارین بود دومی طبیعی و فاصله بینشون ۲ سالو ۵ ماهه

ببین اسم تاپیکمونو میدم حتما یه سر بهش بزن همه زایمات طبیعی بعد سزارین داشتیم خیلی روحیه میگیری و دلت قرص میشه😊

اینه اسمش👇

***تاپیک جامع زایمان طبیعی پس از سزارین***

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
من نمیدونم لگنم چطوریه دکترم هنوز معاینه نکرده

حتما برو برا معاینه معمولا قد بلندا لگن خوبی دارن 

اگ گفت لگنت خیلی کوچیکه بری سزارین بهتره 

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
سزارین هم دردش کمتره هم باکلاس تره   باید کلی پول بدی سز شی   طبیعی پول نمیدی چون درداتو ...

شما موقع عمل سزارین مشکلی نداشتی از لحاظ تنفسی،،،من به سختی نفس میکشیدم،،،شما تجربه ای در این مورد ندارین

چه دولتی چه خصوصی رسیدگی نمیکنن چون نمیتونن کاری کنن بیچاره ها تا خوب درد بکشی کیسه آبت پاره بشه بعد بیاد ب دنیا وای خدا من زمینو چنگ میدم دستامو گاز میگرفتم از دردش اما همین که ب دنیا بیاد دردت میره راحت بلند شو حرکت کن

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
چقدر بد عزیزم اگه عکسی از جزوه هات داری لطفا میفرستین منم بخونم 

من اختیاری سز کردم  اواخر بارداری ترسیدم  هرچی فکر کردم به خودم ندیدم طبیعی رو

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
من وزنم ۵۳ بود الان شده ۶۲ قدمم ۱۶۶

قد و وزنت خوبه عزیزم ان شاءالله لگنتم خوب باشه

اره خیلی کلاس داره ۷ لایه شکم آدم پاره شه😁😐 بعدم علت بیشتر بودن پول سزارین بخاطر اینه ک یه نوع ...

بالاخره  داری بده  درد نکشی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه