2777
2789

یکم طولانیه ببخشید از الان

همسر من از نوجوونی کار کرده بود و پس انداز میکرد بعدش با پدرش و برادراش شریک شدن تو یه کسب و کاری که سرمایه نصفش حداقل مال همسر من بود منم کار میکردم از ابتدا و در امد جفتمون خوب بود تونستیم خیلی زود ماشین بخریم و مقداری هم پول پس انداز کنیم بیشتر پس انداز هم از اول از در امد من بود من اصرار داشتم چون شغل همسرم با خانوادش شریکه ما فقط مخارج روزمره رو از اون شغل تامین کنیم تا حرف و حدیثی نباشه  

اولای سال یا شایدم اواخر اسفند بود که با یه دعوای خیلی الکی ولی بزرگ و تهمت و توهین به همسرم گفتن برو پی کارت دیگه نمیتونی با ما کار کنی مقداری که سرمایه گذاشته بود رو هم ندادن بهش فقط یه مبلغ خیلی کم تونست برداره دوباره جای دیگه کار راه بندازه همه پس اندازمون رو هم دادیم برای خونه خریدن و شغل جدید همسرم من بعد از زایمانم سر کار نمیرفتم و برگشتم مجدد سر کار از اول سال و خداروشکر دوباره اوضاع مالیمون به شرایط خوبی رسید، بقیه شو الان تایپ کردم میذارم اینجا طولانی شد 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ما چند ماه اختلاف داشتیم و بعد از این اختلافات تصمیم گرفتیم که تا سال دیگه مهاجرت کنیم همسرم خیلی جدی داره کاری اقدام میکنه که بریم و از وقتی فهمیدن ما پول رفتن و داریم و شرایطمون خوب شده ،خانوادش هر روز تماس میگیرن که بیا برگرد با پدرت کار کن برادرای دیگه ات عرضه ندارن سرمایه رو به باد میدن اگه تو بری 

جالبه اول سال ما شده بودیم دزد و بی عرضه و میگفتن اگه بری بعد یه مدت کارتن خواب میشین باید زنت خرجت و بده 

همسرم اصلا راضی نیست و رک گفته من برنمیگردم الان به من زنگ میزنن من و تحت فشار بذارن ،حقیقتا رک و راست گفتم اصلا همچین کاری امکان پذیر نیست برامون و حاضر نیستیم همچین تصمیمی بگیریم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو شغلت‌ چیه اینقذچدر زود به درامد زیاد میرسی؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

همسرم دیروز پشت تلفن به مادرش رک گفت که بابا من مگه دزد نبودم با من شراکت نکنین من میام پول از مغازه برمیدارم الکی میگم از پس انداز خانوممه با من شراکت نکنین دنبال شراکت با منم راه نیوفتین