2777
2789

از هرده خانومی که به مرکز مشاوره مراجعه می کنند، نه نفر دچار غمباد و بغض ِ درونی هستند و اگر کمی سربه‌سرشون بذارید چشم‌هاشون پر از اشک می‌شود!

از هر ده خانوم، هفت نفر عصبانی هستند و آماده‌ی پرخاشگری!

از هر ده خانوم، پنج نفر عفونت ِ ناحیه لگنی / مجاری اداری دارند!

از هر ده خانوم، سه نفر کیست ِ تخمدان، رحم یا سینه دارند!

غمباد، غم‌هایی ست که روی هم انباشته می شود! بادی در بدن بوجود می آورد که از نظر طب چینی می‌تواند چرخه‌ی انرژی ِ بدن را مختل کند و روی عمل کرد دستگاه گوارش اثر منفی بگذارد!!!

انواع قرص و داروی شیمیایی می‌خورند و در نهایت، چرا جوابی نمی‌گیرند؟!

حرفم با پدرها، برادرها، پسران و همسرها نیست که چرا با سهل‌انگاری به این امر دامن می‌زنند! اون ها تربیت شدهِ من و مادرِ من و شما هستند

روی سخنم با خود ِ خانم‌هاست...

که چرا همیشه منتظر هستند یکی از راه برسد بغض‌هایشان را بشکند و اشک‌هایشان را پاک کند...؟!

گریه کردن خیلی خوبه امّا، منتظر کسی نباشید.

زیرا اگر کسی بودکه کارشما به اینجا نمیرسید!

روش خوب‌کردن ِ حال ِ خودتون رو یاد بگیرید، وقت صرفش کنید، آزمون و خطا کنید.

کمی هم به سلامتی ِ جسم و روح و روان خودتان اهمیت دهید.

چون زن یعنی زندگی...

زن اگر حالش خوب باشه یک زندگی حالش خوب است...

شما باید با رفتارتان، شادی را به دخترانتان بیاموزید...

بغض داری گریه کن...

وقتی خالی شدی؛ بخند...

بخند تا خداوند رحمت‌ش را سرازیر کند.

کینه، حسادت، من و تویی، بغض، گذشته، جاری، خواهرشوهر، همسایهِ بد، نداری همه بهانه ای است تا تو، خودت را فراموش کنی!

درست غذا بخور، مطالعه کن، ورزش کن، منتظر قضاوت نباش، عشق بورز و مهربان باش ....

زندگی ات شیرین خواهد شد!

به إندازه وسعت مالی خود و خانواده ات شادی و مهربانی را برنامه ریزی کن ! مهم نیست النگو در دست داری یا نه، وقتی معاینه چک آپِ سالیانه انجام نمی دهی، مهم نیست خونه چند اطاق خوابه داری وقتی دندانِ خراب داری و أضافه وزن !

مهم نیست جهیزیه و سیسمونی دخترت چگونه است وقتی دو تا سفرِ بی دغدغه با شوهرت و بچه هات نرفتی و یک عالمه خاطره نساختی....!

مهم نیست بچه هات چه مدرکی دارند وقتی هنوز روحیه حسادت و رقابت با بقیه مردم آرامشِت رو از گرفته و شب دیر می خوابی و عصبی هستی ....!

🔹 زن باش و زنانگی کن .

زود دیر میشه ! خیلی زود!

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من خوبم که هر چیزی ناراحتم کنه اشکم در میاد 

حتی شده یه کارتون ؟؟؟؟

احساس میکردم بده که زرزروعم😅😅😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عالی بود.احسنتـ👏👏 به خودم آمدم...😃😃البته جدی گفتم.😐چون نه ورزش میکنم.نه غذا اون طور که باید میخورم.نه خواب شب....کلا خیلی نقصها دارم..اتفاقا امروز تو فکر پیدا کردم مشاور تو سایت بودم...چون من نمیتونم با تلفن صحبت کنم و مشاوره تلفنی زنگ بزنم..خیلی وقته اینجوری شدم..حوصله حرف با تلفن ندارم..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

من به شخصه میخوام شاد باشم شوهر یا خودش یا ننش یا باباش یا ابجیش گند میزنن تو حال ادم.اه

خیلیم کینه ای تشیف داره اقا.خودش مقصره سه هفته هم قهر میکنه قیافه میگیره.

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
پس من خوبم که هر چیزی ناراحتم کنه اشکم در میاد  حتی شده یه کارتون ؟؟؟؟ احساس میکردم بده که زر ...

خوبه ولی نذار برای همسرتون عادی بشه گریه ات وقتی از دست ایشون ناراحتی (البته اگه ازدواج کردی یا وقتی ازدواج میکنی) سعی کن خودت رو کنترل کنی و جلشون گریه نکنی چون اگر یه کار خیلی بدی انجام دادن و اونجا قطعا شکستی و گریه کردی دیگه به عمق فاجعه پی نمیبرن میگن این خانم که همش کارش گریه است من دیگه عادت کردم منو که خسته کرده خودشم خوب که گریه کرد خسته شد تمومش میکنه

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
شدیدا موافقم👌 فیلم زیر سقف دودی هم دراین مورده دیده بودم

چه جالب ندیدم فیلمشو حتما میبینم ممنون که گفتین

خوبه ولی نذار برای همسرتون عادی بشه گریه ات وقتی از دست ایشون ناراحتی (البته اگه ازدواج کردی یا وقتی ...

نه  شوهرم که نمیبینه 

ولی کلا خیلی دل نازکم 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من به شخصه میخوام شاد باشم شوهر یا خودش یا ننش یا باباش یا ابجیش گند میزنن تو حال ادم.اه خیلیم کینه ...

شما یا بی تفاوت باش نسبت به حرفای بقیه عزیزم باید به این نتیجه برسی حرفای اونها یا از سر دشمنیه که حسابشون با خداست و شما ببخش بخاطر نه بخاطر خدا بلکه بخاطر خودت، یا از سر بی عقلیه که اونم حرفاشون نباید رو شما تاثیر بزاره چون بی عقل و منطق، یا اینکه نمیدونن حرفاشون بده که سعی کن به جشم کسی که واقعا سواد برخورد درست با کسیو نداره بهشون نگاه کنی یا اینکه همونجا محترمانه نشون بده ناراحتیتو یا محترمانه و درست با ادبیات خوب جواب بده حرفشونو و همونجا تمومش کن واقعا با شوهرتون که تا جای ممکن بحث نکن که قهر پیش نیاد یعنی چیزایی که باعت دعوا میشه رو بزار کنار یا اگه ایشون صحبت نمیکنن شما خودت عادی باش یا شما برو سمتش اما اگه این قهرا شده رویه زندگیشون مقابله به مثل کن