به بچه هاتون یاد بدین اونجا به جای عمومیه ووسیله ها مال همه بچه هاس نه اینکه اسباب بازی ها روبگیرینبغلتوننگه دارین که وقتی بچه تون با چیز دیگه بازیمیکنه بچه هایدیگه برش ندارن
وای دقیقا مخصوصا بچه های شیش سال به بالا خیلی خودخواهن پسر من سه سال و خوردی داره هر وقت میبرم بزرگترا اذیتش میکنن چندباری پسرمو ازبالا سرسره هل دادن انگار از باغ وحش اومدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
,اره بعضی بچها خیلیییی لوسو بی تربیتن من مثلا به دخترم میگه پاشو عزیزم نوبت نی نی هست اما ی بچه فوقالعاده بی تربیت اونجا بود تا دخترم میخاست سوار قطار بشه جیقو داد که مال منه.دوستان پدر مادرش حداقل به بچه گوشزد میکردن من حرصی نمیشدم
شما درست میگینولی از کجا میدونین به بچه نمیگن اینارو؟من مادر یه بچه حرف گوش نکن و سمج یودم که از کار ...
بچه ام۲ سالشه داشت با ماشین بازی میکردیهپسر پنجششسالهاومد از دستش کشید بچه امگریه کرد مامانه هم داشت نکاه میکرد گفتمبهپسرماشکالنداره نوبتی بازی کنین پسره بازی کرد بعد انداخت زمین رفت پسرم که رفت ازروزمین برش دارهمامانه اومد زودتر برداشت گفت پسرم ببینه گریهمیکنه!!!!! مربیاومدگفت خانوم مال همه اس نمی شه که بچه ها دست بهچیزینزننکهشماپسرتناراحت نشه