2777
2789

به بچه هاتون یاد بدین اونجا به جای عمومیه و‌وسیله ها مال همه بچه هاس نه اینکه اسباب بازی ها رو‌بگیرین‌بغلتون‌نگه‌‌ دارین که وقتی بچه تون با چیز دیگه بازی‌می‌کنه بچه های‌دیگه برش ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست میگین

ولی از کجا میدونین به بچه نمیگن اینارو؟

من مادر یه بچه حرف گوش نکن و سمج یودم که از کاراش تا مرز سکته میرفتم

الان که ۷ سالشه تازه یکم داره عاقل میشه

لطفا زود قضاوت نکنید

یعنی چه خب بچه هست مگه سطح فکر بچه مثل بزرگسال هست هرچی هم بگیم نمیشه کاونحا بخاطر دوتا توپ بچه رو ک ...

خوب‌باید برداریم‌بغلمون نگه داریم‌که‌بچه های دیگه بازی نکنن؟؟؟ 

من‌شخصا‌وقتی‌بچه‌ام‌چیزی‌بخواد که‌دست‌کس دیگه اس‌می‌گم‌نوبتی‌باید بازی‌کنیم‌مال همه اس‌اینا 

,اره بعضی بچها خیلیییی لوسو بی تربیتن من مثلا به دخترم میگه پاشو عزیزم نوبت نی نی هست اما ی بچه فوق‌العاده بی تربیت اونجا بود تا دخترم میخاست سوار قطار بشه جیقو داد که مال منه.دوستان پدر مادرش حداقل به بچه گوشزد میکردن من حرصی نمیشدم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

شما درست میگینولی از کجا میدونین به بچه نمیگن اینارو؟من مادر یه بچه حرف گوش نکن و سمج یودم که از کار ...

بچه ام‌۲ سالشه داشت با ماشین بازی می‌کردیه‌پسر ‌پنج‌شش‌ساله‌اومد از دستش کشید بچه ام‌گریه کرد مامانه هم داشت نکاه می‌کرد گفتم‌به‌پسرم‌اشکال‌نداره نوبتی بازی کنین پسره بازی کرد بعد انداخت زمین رفت پسرم که رفت از‌رو‌زمین برش داره‌مامانه اومد زودتر برداشت گفت پسرم ببینه گریه‌می‌کنه!!!!! مربی‌اومد‌گفت خانوم مال همه اس نمی شه که بچه ها دست به‌چیزی‌نزنن‌که‌شما‌پسرت‌ناراحت نشه

,اره بعضی بچها خیلیییی لوسو بی تربیتن من مثلا به دخترم میگه پاشو عزیزم نوبت نی نی هست اما ی بچه فوق‌ ...

دقیییقا  بعضی پدر و مادرا فکر‌می‌کنن‌خانه بازی‌ملک‌پدرشونه