2777
2789
عنوان

این لباسا برا نی نی قشنگه؟ بیاین لینک گذاشتم همین اول😅

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
سرچ بزنم سایت آپلود عکس؟

اره عزیزم 

بعد فایلتو انتخاب کنم لود کن بعد کپی کن کپیتو بزار اینجا

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
بچش کی ب دنیا میاد ؟اگه تو گرنا باشهدبکارش نمیاد و تند کوچیک میشه 

بچش ماهه دیگه میاد، دوتا از لباسا سایز ۱۲ ماه و شش ماه اینام داشتن از اونا بگیرم ک‌بعدن هم بتونه استفاده کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووخ ننه 😊 یه رنگا خوشمل تر سفارش بده عزیزم 

ان شالله که به خوبی و خوشی ابجیت زایمان کنه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ممنون آره ولی شیک ترین لباسا تو دیجی کالا بنظرم اینا بودن، اگه اینجا بود میتونسم برم بازار بهتر بود

خب براش بخر از شهرخودتون بعد با پست پیشتاز بفرس براش برا درخونشون 

هزینشم 12 تومنه

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
اره عزیزم  بعد فایلتو انتخاب کنم لود کن بعد کپی کن کپیتو بزار اینجا

مرسی جیگر😍😍😍

برم ببینم میتونم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بچش ماهه دیگه میاد، دوتا از لباسا سایز ۱۲ ماه و شش ماه اینام داشتن از اونا بگیرم ک‌بعدن هم بتونه است ...

اخ اگه یه ماه دیگه به دنیا میاد ازون وسطیه که سرهمی هست ازون بگیر چون خیلی به کارش میاد 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مرسی جیگر😍😍😍 برم ببینم میتونم

❤️❤️❤️❤️❤️

بچش ماهه دیگه میاد، دوتا از لباسا سایز ۱۲ ماه و شش ماه اینام داشتن از اونا بگیرم ک‌بعدن هم بتونه است ...

نمیدونم من پسرم مهر دنیا آمد چند دست اینجوری گرفتم اصلا بکارم نیامد الانم کوچیک شدن

برا یکسالش در نظر بگیر....برای زمستان سال بعد ما ارز در نظر بگیر..سرهم تا شش ماه بگیر..بعد شش ماه سرهم نمیپوشه بچه سخته...دو تیکه رو همون سال بعد در نظر بگیر

دومیه همون سرهمیه؟ من فک کردم سرهمی کمتر ب کار بیاد🤭😅

نه اتفاقاً بیشتر استفاده میشن چون کامل کمر بچه رو میپوشونه لباس و شلوار هی کمر بچه میاد بیرون سرما میخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲