2777
2789

من حدود یک ماه پیش یک هفته قبل موعد پریودم با همسرم رابطه داشتیم که جلوگیری طبیعی کردیم همسرم که معتقده که برای بچه دار شدن زوده و تقریبا فوبیا داره بچه دار شدن بهم گفت حس کرده که به طور کامل نتونسته پیشگیری کنه منم قبل اینکه 72ساعت از رابطه مون بگذره 4تا قرص اچ دی خوردم پشت سر هم که میگن اچ دی دو برابره ال دیه دوزش فردای اون روزم 1 اچ دی دیگه خوردم اون یک هفته گذشت و من پریود نشدم الان یک ماه از این قضییه میگذره موعد بعد پریودمم رسیده اما پریود نشدم هیچ علائمی ندارم نه از پریود نه از بارداری فقط یه حالت تهوع مسخره دارم که اونم برای رژیم سختیه که این اواخر گرفتم از ترس هی با مشت میزنم زیره شکم و دلم 😭😭😭حالا بنظرتون امکان بارداریم هست؟ با توجه به اینکه اون همه قرص خوردم و این همه به خودم ضربه زدم؟؟ اینم بگم من مشکل تیروئید دارم و قبلا هم شده که پریودم یه ماه عقب بیوفته و بار اولم نیست... توروخدا اگه چیزی میدونید بگید دارم میمیرم از استرس... 

اولا بی بی چک بگیر دوما انقدر خودتو نزن هیچ لچه ای اینطوری نمی افته سوما خوب تیرویید داری دیگه اگر میخوای خیلی مطمین شی آزمایش بده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یه هفته قبل پریود باردار نمیشی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

عزیزم توروخدا اون طفل معصوم چه گناهی داره اصلا نزن شکمت احتمالا بارداری برو یه ازمایش خون بده یا بیبی چک بزن تا مطمئن بشی اخه  اوایل بارداری که علایم نداره اگه هم بود خداروشکر کن که شیرین ترین حس زندگی بچه دارشدنه و مادر شدن والبته پدرشدن ، ماهم برا بچه دار شدن هی دیر وزود کردیم خدا بهمون بچه داد حالا میگیم کاش انقد عقب ننداخته بودیم

فعلا امکان هیچ کدومو ندارم بنظرتون امکانش هست؟ 

بی بی چک بگیر حتما دختر جون به خودت مشت نزن به خدا هیچکس اینطوری بچه ننداخته

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من قرص اورژانسی خوردم ولی باردار شدم حتما بیبی چک بزن حتی اگه یک حاله کمرنگ هم افتاده بود برو آزمایش ...

آخه من 4تا اچ دی خوردم اون بچه باید از فولاد باشه که اتفاقی براش نیفتاده باشه اونم قبل 72 ساعت 

عزیزم احتمالش خیلی کمه غصه نخور.چیزایی که میگم دم کن بخور‌.زیره و نبات.زعفرون و نبات.زرشک غلیظ دم کن ...

مرسی همه آشناها میگن غیر ممکنه با اون همه قرص ولی خودم بازم میترسم... ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده دلگرمم کردی 

اگه بچه نمی‌خوای وای زعفران غلیظ جواب میده یا دم کرده چهار زیره یک کار دیگه هم میتونی بکنی کنجد روی گاز بزار یک کم تفت بده بخور اندازه یک پیاله پریود میشی این راه آخری رو دوستم امتحان کرده جواب داده ولی من نمی‌دونم ممکنه چه عوارضی داشته باشه با مسولیت خودته

مرسی همه آشناها میگن غیر ممکنه با اون همه قرص ولی خودم بازم میترسم... ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت ...

عزیزم یه چیزو خواهرانه بهت بگم هیچوقت درمورد این جور چیزا با آشناها حرف نزن. فردا اومدی و باردار بودی همونا همش میخوان بهت تیکه بندازن این بچه رو نمیخواستی و فلان بعد دوباره ناراحتیش برای توئه. حتما حتما اول بیبی چک بگیر. با مشت و لگد بچه ای که قرار باشه بمونه نیوفته فقط میزنی ناقصش میکنی. این کارا رو نکن گلم