2777
2789
عنوان

خانما نهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 63 پست
بوی گوجه اذیت میکنه خب.. از بوی مرغم بدت میاد؟یه تیکه مرغو بنداز تو قابلمه یکم آّ بریز روش و یکم اد ...

غذایی که گوشت و مرغ داشته باشه حالمو بد میکنه

یبار ابگوشت گذاشتم دیگه میخواستم برم دکتر 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بوی گوجه اذیت میکنه خب.. از بوی مرغم بدت میاد؟یه تیکه مرغو بنداز تو قابلمه یکم آّ بریز روش و یکم اد ...

نمیدونی تهوع کی از بین میزه؟ پونزده هفتم 

همه گفتن بری ماه چهار تموم میشه اما بدترم شد

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانم ،قربونت عزیزم مرسی از محبتت جدی میگم بخدا منم اندازه همونا کلوچه ای چیزی میخورم  وگ ...

😳دقیقا منم تو بارداریم همش گوشتا خراب میشد میریختم بیرون..

ان شاالله زود تر خوب بشی خودت واسه خودت سفره رنگین بچینی 

نمیدونی تهوع کی از بین میزه؟ پونزده هفتم  همه گفتن بری ماه چهار تموم میشه اما بدترم شد

من تهوعم با زایمانم از بین رفت

اما ویارم به غذا ها هنوزم کامل از بین نرفته😕دخترم 19 ماهشه 

من از مرغ و ماهی وآبگوشت و شکلات و کاکائو متنفر بودم

مرغ و آبگوشت خوب شده.کاکائو بعضی وقتا باز حالمو بدمیکنه.ماهی هم که اصصصلا..

دیگه بستگی داره مدلت چطوری باشه😁

من تهوعم با زایمانم از بین رفت اما ویارم به غذا ها هنوزم کامل از بین نرفته😕دخترم 19 ماهشه  م ...

یا خدااااااااا

طبیعی بودی ؟

زایمانم؟نه سزارین اما مدل ویارم اره طبیعی بود😁مامانمم اینطور بود تاهمین پارسال پریسال فلفل دلمه ن ...

اره زایمانو میگم 

چرا سزارین شدی خودت خواستی

خودم که اره ترجیحم سزارین بود.اما به خاطر تنگی لگن سزارین شدم.6 ساعت درد کشیدم بعد بردنم اتاق عمل

اینکه میگن تیغ میزنن و بیهوشت نمیکنن خیلی سخته 

راستی من یبار کلی تهوع کشیدم تا تهوعم داشت تموم میشد بچم پر کشید 😔😔😔😔دعا کن این بچم بمونه

اینکه میگن تیغ میزنن و بیهوشت نمیکنن خیلی سخته  راستی من یبار کلی تهوع کشیدم تا تهوعم دا ...

آره طبیعی اینطوره ولی فکر کنم بی حس میکنن

به هرحال من2 تادوستام طبیعی بودن هردوتاشون میگفتن اون اصلا درد نداشت.انقدر اون لحظه درد داری که اون اصلا به چشمت نمیاد😁

الهی عزیزم چ سخت😔

ان شاالله که این یکی به سلامت به دنیا بیاد و موفقیتاشو ببینی😍

آره طبیعی اینطوره ولی فکر کنم بی حس میکنن به هرحال من2 تادوستام طبیعی بودن هردوتاشون میگفتن اون اصل ...

خیلی ممنونم عزیزم خدا کوچولو شما هم حفظ کنه

آره طبیعی اینطوره ولی فکر کنم بی حس میکنن به هرحال من2 تادوستام طبیعی بودن هردوتاشون میگفتن اون اصل ...

عزیزم شوهرم سرکار بود دیدم اومد با یه جوجه

بیچاره وقتی درست میکنه تهوع من بیشتر میشه  بعدم شغلش جوریه که بعضی وقتا دو هفته نیست.سه روز ...

اینجوری خیلی سخت میشه که

حداقل چیزای مقوی بخور آجیل بخور موز بخور

سالاد الویه بسته بندی بخر بخور

اینجوری نمیشه که وزن کم کنی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اینکه میگن تیغ میزنن و بیهوشت نمیکنن خیلی سخته  راستی من یبار کلی تهوع کشیدم تا تهوعم دا ...

وقتی میخوان تیغ بزنن بی حسی میزنن اصلا درد نداره تیغ زدنش

انشالله ایندفعه بچه تو به سلامتی بغل کنی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙