baranna71 مدیر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 1488 عنوان خانما نهار چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 63 پست سلام بالاخره عضو شدم البته از سال ۹۳ خاننده خاموش بودم یه بارم عضو شدم که ترکیدم الانم ذوق کردم که تونستم دوباره عضو بشم . همینطوری یه تاپیک زدم از ذوقم😆😆 خوب حالا نهار چی دارین ؟ 1399/09/11 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranna71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 1488 عضویتت مبارک عجب صبری داشتی از 93 خاموش بودی ناهار ماکارانی ممنون عزیزم . آره یبار لغو کاربری شدم دوباره اومدم
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 روزه ام امروز چ زرنگ تو کوتاه ترین روزای سال😂من همیشه میذارم رجب شعبان میگیرم..😕قبول باشه❤
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65055 چشم حتما ایشالا به مراد دلت برسی عزیزم انشالله 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مونااااااا360 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 683 چ زرنگ تو کوتاه ترین روزای سال😂 من همیشه میذارم رجب شعبان میگیرم..😕 قبول باشه❤ فداتشم عزیزم
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 خب خودت درست کن معذرت میخوام تهوع دارمبو هر چی بهم میخوره.....تو این شهرم کسیو ندارم چند روزی یبار غذا میخورم همش بیسکویت و میوا لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
مونااااااا360 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 683 قبول باشه روزه ای برام دعا کن این ماه نتیجه بگیرم و مامان بشم انشالله ممنوووون ❤❤ ایشالا مادر بشی فرزند سالم و صالح خدا بهت بده الهی امین
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 معذرت میخوام تهوع دارم بو هر چی بهم میخوره..... تو این شهرم کسیو ندارم چند روزی یبار غذا میخ ... دهنتو با دستمال ببند پاشو یه چیز کم بو درست کن اینطوری که نمیشه بارداری مثلامنم ویارای بارداریم هنوز سرم مونده دیشب خواب دیدم ماهی میخورم از صبح حالت تهوع دارم
078agh عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 4053 ایشالا مادر بشی فرزند سالم و صالح خدا بهت بده الهی امین انشاللهممنون عزیزم 😍 خدایا به خودت سپردم همه چیو ....
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65055 معذرت میخوام تهوع دارم بو هر چی بهم میخوره..... تو این شهرم کسیو ندارم چند روزی یبار غذا میخ ... وای چه بعد تو بارداری باید غذای خوب بخوریبه شوهرت بگو حداقل درست کنههر وقت هم درست میکنه مقدار زیاد درست کنه که چند وعده بخوری حداقل 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 دهنتو با دستمال ببند پاشو یه چیز کم بو درست کن اینطوری که نمیشه بارداری مثلا منم ویارای بارداریم هن ... وای اتفاقا دیشب به شوهرم میگفتم کاش یه فامیل یا خانواده اینجا داشتیم دعوتمون میکزدن یه عالمه غذا و سالاد و....درست میکردن الان کفتی ماهی دلم خواست یاد اون ماهی افتادم که زلیخا برد برا زندانیامن دقیقا الان همون زندانیام🤣🤣 لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 دهنتو با دستمال ببند پاشو یه چیز کم بو درست کن اینطوری که نمیشه بارداری مثلا منم ویارای بارداریم هن ... دیشب اومدم دمی گوجه بذارم بقران انقدر حالم بد شد داشتم میمردم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 وای اتفاقا دیشب به شوهرم میگفتم کاش یه فامیل یا خانواده اینجا داشتیم دعوتمون میکزدن یه عالمه غذ ... وای ماهی😷از بارداریم به اینور سر سفره ای که ماهی داشته ننشستمولی تشبیهت قشنگ بود😂کجایی؟قزوینی شام بیاید خونه ما😍
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 وای چه بعد تو بارداری باید غذای خوب بخوری به شوهرت بگو حداقل درست کنه هر وقت هم درست میکنه مقدار ز ... بیچاره وقتی درست میکنه تهوع من بیشتر میشه بعدم شغلش جوریه که بعضی وقتا دو هفته نیست.سه روز میاد دوباره ده روز میزه منم استراحت مطلقم نمیتونم برم شهرستان پیش خانوادم من هفت کیلو کم کردم جا اینکه چاق شم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
مهدیسامامان عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5026 دیشب اومدم دمی گوجه بذارم بقران انقدر حالم بد شد داشتم میمردم بوی گوجه اذیت میکنه خب..از بوی مرغم بدت میاد؟یه تیکه مرغو بنداز تو قابلمه یکم آّ بریز روش و یکم ادویه،بعد که پخت برنج بریز روش کته ش کن.هم خوشمزه میشه هم مقویه
sepideh2218 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 4949 وای ماهی😷از بارداریم به اینور سر سفره ای که ماهی داشته ننشستم ولی تشبیهت قشنگ بود😂 کجایی؟قزوینی ... تهرانم ،قربونت عزیزم مرسی از محبتتجدی میگم بخدا منم اندازه همونا کلوچه ای چیزی میخورم وگرنه غذا کجا بود بخدا انقدر دل و جیگر ریختیم برا گربه ها، همشون موند خراب شد لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪