2777
2789
عنوان

مشکل پاهای بزرگ

508 بازدید | 45 پست

دخترم ۱۲سالشه و سایز پاهاش ۴۰ هست .خیلی غصه میخورم میگم نکنه رفته رفته از اینم بزرگتر بشه هی خجالت بکشه .دلم خیلی گرفته .باز اگه پسر بود شاید براش مهم نبود .کسی میدونه سایز پا از چه سنی ثابت میمونه ؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثیه لابد برادرزاده شوهرمم الان ۱۳سالشه والا دوسال پیش ۳۹بود بزرگ پاس ولی اونقدرا فک نکنم مهم باشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم الان احتمالا سن بلوغشه داره رسد میکنه فکر نکنم دبگه از این بیشتر بشه مگر اینکه موروثی تو خانوا ...

ارثی که هست عمه هاش هم ولی همون ۴۰ هست سایزشون

عزیزم الان احتمالا سن بلوغشه داره رسد میکنه فکر نکنم دبگه از این بیشتر بشه مگر اینکه موروثی تو خانوا ...

خدا کنه چون من واقعا خیلی نگرانشم

درکتون میکنم من خودم ۱۷ سالمه دقیقا ۱۲ سالگی ۴۱ بودم الان به ۴۳ هم میرسه !!!! باید بگردین همه جا رو بالاخره سایزش کفش شیک و مناسب گیر میاد مخصوصا اسپرت . اصلا هم کاری نکنید خجالت بکشه . بهش بگین هرکس یکطوره و جسم خودش رو با روی باز بپذیره . هرکس یکطوره ماها جرم که مرتکب نشدیم سایز بزرگ هستیم !!!

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .
درکتون میکنم من خودم ۱۷ سالمه دقیقا ۱۲ سالگی ۴۱ بودم الان به ۴۳ هم میرسه !!!! باید بگردین همه جا رو ...

حق با شماست  .شما هم قد بلند و هیکلی هستین؟