2777
2789
عنوان

پرش دست و پای کودک در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 65823 بازدید | 60 پست
آگه لرز داره دکتر ببر  ولی پرش به تنهایی کاملا طبیعی لرزش ادامه دار بود یا سریع قطع شد

اولین بار امروز لرز رو دیدم دهنش میلرزید سریع قطع شد فقط امشب زیاد پرش داشت حتی الان قبلا ها فقط اویل خواب بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی به دکتری زنگ بزنی و سوال بپرسی و بگی اگه مشکلی هست بیارمش  میتونی خودت درمانگاه منطقه ...

شماره دکتری رو ندارم که خودش جواب بده به هر کی زنگ بزنم فقط میگه بیار منم از کرونا میترسم بچه مریض شه

اینطور که میکی به نظر طبیعی میاد نگران نباش همه بچه ها چند ماه اول پرش تو خواب رو دارن ولی خیالت راحت شه دکتر برو 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
پسر منم دوساله شه و اوایل خواب دست و‌پاش تکون میخوره رفته رفته که خوابش عمیق میشه کمتر میشه منم نگرا ...

من بردم فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت طبیعی و یه اسم عجیب گفت تو خواب اینطوریه یادم نیس آگه خوب حرف میزنه غذا میخوره راه میره مشکلی نیست 

عزیزم من ازاول که به دنیااومد پرش دست وپای خیلی شدید داست یه شبم بستری شد ولی گفتن چیزی نیست فیلم گر ...

سلام پسر منم ۲۰ روزس چند روزه دقت میکنم دیتاش میپره تو خواب اینقد ترسیدم ک نگو واقعا چیزی نیس؟ میگم ببریمش دکتر میگه ن بچه ساامه حساسی