سلام.بچه ها من دیدم سوالای کرونایی زیاده دلم خواست تجربه خودمو بگم بهتون.
مورد اولی که میگم اینه که من چندروز قبل سال ۹۹ یهو بویایی و چشاییمو از دست دادم.ولی خب نمیدونستم این کروناس.بعدش ریزش موی شدید گرفتم که موهام دو سومش ریخت.اینا که تجربه نیست چون اطلاع نداشتم.
ولی همسرم یکماه قبل وقتی همکاراش کرونا گرفتن یه شب رفتیم بیرون یهو حالش بد شد.کمردرد شدید گرفت.جوری که نتونست رانندگی کنه.اومدیم خونه ببخشید ولی بیرون روی شدیدددد گرفت.طوریکه از دستشویی نمیتونست بیاد بیرون.کمرشم درد میکرد قشنگ گریش گرفته بود.
خلاصه نزدیکای صبح گفت من نمیتونم تحمل کنم بریم بیمارستان.رفتیم و دکتر گفت کروناس.برای جفتمون دارو نوشت چون گفت خانومتم احتمالا گرفته ازت چون جدا نبودید که.من هیچ علائمی نداشتم.آزمایش دادیم و همسرم مثبت شد ،من منفی.ولی خب من دلم نیومد جامو جدا کنم یا برم از خونه.پیشش موندم.ماسک و اینام نزدم.
من از همون روز بهش روزی یه لیوان آب هویج،یه لیوان آب سیب،یه لیوان شیرموز میدادم.روز اول اصلا اشتها نداشت ولی به زور بهش میدادم.یه لیوان ویتامین سی جوشان باید میخورد.
دکتر بهش داکسی سایکلین،سلکسیب،ویتامین سی،شربت دیفن هیدرامین و استامینوفن داد.شب اول تب کرد که با استامینوفن ۵۰۰ سریع اومد پایین.من هی حوله خیس میکردم میذاشتم روی صورتش.
غذا بهش سوپ مرغ دادم با جوپرک و اینا،چون تو نت خوندم خوبه براش.صبحا تخم مرغ میدادم.یا ارده و شیره و گردو مخلوط میکردم میدادم بهش.
کلا هر غذایی که گوشت و مرغ داشت براش درست میکردم.چون شنیده بودم پروتیین خوبه براشون.دکترش گفت اصلااااا چیپس و پفک نخوره.توی خونه هم یه قابلمه پر میکردم توش آویشن میریختم تا بجوشه برای تنفس و ضدعفونی خونه.خلاصه با همه این تفاسیر فقط ۳ روز حالش بد بود.نه بویایی از دست داد،نه چشایی.بعد ۳ روز خوبه خوب شد.ولی من همچنان اینارو بهش میدادم.
بعد ۱۴ روز آزمایش داد که منفی شد.
برای حس بویایی من خودم کاری که انجام دادم این بود که از اسپری بکلومتازون (فکر میکنم اسمش این بود) استفاده کردم.یه کار دیگ که خیلی روی من تاثیر داشت آب جوشیده سرد شده رو با نمک قاطی کردم و مثل هوا تنفس کردم.یعنی وارد بینیم کردم.این باعث شد ۷۰ درصد خوب بشم.اما صادقانه احساس میکنم بویایی مثل قبل نشد هیچوقت.قبلا شامه تیزی داشتم الان کمتر شده.اینا تجربیات من بود.گفتم باهاتون به اشتراک بذارم شاید مفید باشه.اصلا هم نترسید به ما که خیلی خوش گذشت.کلی فیلم دیدیم باهم و وقت گذروندیم.انشالا هیچکس نگیره اگرم گرفت خفیف بگیره مثل همسر من