2777
2789
عنوان

خانه داری.برنامه

456 بازدید | 68 پست

برنامه هاتون برای خونه داری چی هست و چجوریه ؟؟؟

چه کار میکنید همیشه خونتون تمیزه،

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
من خونم انگار بمب ترکیده . حوصله ندارم . احساس میکنم افسرده شدم . روانشناس هست اینجا ؟ :(

بارداری؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم . یه نوزاد ۴ ماهه دارم 

شاید افسردگی بعداز زایمان هست؟

من چند روزه از ترس مرگ تمیز میکنم و انگار علاقه یا ی جور وسواس پیدا کردم  قبلا فقط مرتب بود ظا ...

وا چرا پس بهش فکدنکن

نه . دو ساله اینطوری هستم‌.

وا پس چرا اینجوری شدی ؟ اتفاق هیجانی چیزی تو زندگیت افتاده؟

با وجود بچه برنامه نمیشه فقط شب وقتی میخوابن نمام ظرفها رو میشورم گازو تمیز میکنم کابینتا و یخچال و دستمال میکشم سرامیکو دستمال میکشم میز تی وی رو تمیز میکنم نیم ساعت وقتمو میگیره جاروبرقیم هرروز مبکشم دستشوییم یه روز درمیون 

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍

من برنامه خاصی ندارم هروقت جو بگیره  حسابی تمیز میکنم مخصوصا هم که یه کم عصبانی بشم دیگه با جون و دل میسابم 😁😁😁

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️