2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون باخانوادتون ...‌

992 بازدید | 82 پست

خوب نیستن و مدام بهشون گیر میدن ب رفتار مامانت بابات داداشت ک اینو گفت اونو گفت .....

کسی تونسته این مشکلو حل کنه.....میشه منم کمک کنید

شوهرم همش فک میکنه خانوادم منظوری دارن...

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوییدخودتان اگرناراحت شدیدازشان درکمال محبت واحترام وادب وحفظ رابطه حرف تان رابزنید.بنده همسرم رابطه اش باخانواده ام ازخودم بهتراست راستش،کلاهمه دوستش دارند،خوش به حالشان.

اخ اخ من خدای این موردم

چند شب پیش اونجا بودیم. پسرم رفت یه شوکورول برداشت بعد حالت سیگار کشیدن گرفت مامانمم برداشت قربون صدقه اش رفت. همونما پرید به پسرم که بخورش و به اونام توپید که چرا تشویقش میکنید و.. 

متگا یه مدت قطع ارتباط بودیم اون نمیومد خونه بابام وای اصلا یه وضعی.

منم دیگه بیخیال شدم گفتم به من چه بذار ناراحت شد خودش بگه مشکلشو حل کنه حرفم بزنه عموما تلاش میکنم جبهه نگیرم چیزی نگم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بگوییدخودتان اگرناراحت شدیدازشان درکمال محبت واحترام وادب وحفظ رابطه حرف تان رابزنید.بنده همسرم رابط ...

خوشبحتالت....شوهرمن همش فک میکنه ک خانوادم منطوری دارن ...

نمیدونم چیکار کنم

اخ اخ من خدای این موردم چند شب پیش اونجا بودیم. پسرم رفت یه شوکورول برداشت بعد حالت سیگار کشیدن گرف ...

اهان. میگه دیگه نمیام اما سختمه...چون مریصم فشار عصبی برام خوب نیس مبگه فقط بخاطر تو میام