2777
2789

۱۳ سالشه ولی عقلش اندازه یه بچه سه ساله هست با مادرشوهرم زندگی میکنه چون پدرش تو بچگی مرده مادرش هم شوهرش کرده ، ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم هستیم ، راه به راه میاد بالا رو مبل ها راه میره بی اجازه میره تو اتاق تو کشوها نگاه میکنه خیلی خیلی خیلی پر حرفه و وراجی میکنه پرو پرو درخواست چای یا شام یا هرچیز دیگه داره حرکاتش رفتارش رو اعصابمه واقعا حالم بد میشه وقتی میاد ولی شوهرم به خاطر اینکه یتیمه دوستش داره نمیدونم چه کار کنم حالش جا بیاد و اینم بگم به هیچ عنوان بهش برنمیخوره و قهر نمیکنه

الانم که بچه به دنیا اومده هر روز اینجاست🤮🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم بهش بگوشاید اینجوری لج نکنه همش اروم بهش تذکر بده

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

با مهربونی سعی کن تربیتش کنی و اخلاق و رفتار خوب یادش بدی

شاید چون مادرشوهرت سنش بالاس حوصله نداره بعضی چیزا رو یادش بده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

شوهرت چون داییشه دوسش داره نه چون یتیمه😐😐😐

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

اجازم نده بره تو اتاق خوابت  برای حفظ حریم شخصیت اقدام کن

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!