به کانال جول اوستین تو تل سر بزن حرفاش گوش کن نمازات هم کامل بخون کلا تکالیفت انجام بده من خیلی بهتر شدم
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
خخخخ مگه ما هم طراز خداییم ک باهاش قهر کنیم ما بنده هاشیم اون اختیار داره هر جور خواست با ما رفتار کنه چون ما رو ب وجود اورده و میدونه چی برامون خوبه چی بد
من قهر کردم محل سگ هم بهم نزاشت باز دیدم کسیو جز خودش نداشتم اشتی کرذم
عزیزم خدا مهربونتر از افکار ماست
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من قهر کردم دیدم محل نذاشت دیدم جز اون کسیو تو زندگیم ندارم دوباره اشتی کردم
اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !