2777
2789

منم حس میکنم مشکوکم ب آندومتریوز

دردهای شدید پریود اونم نه شکم درد کمر درد اونم کل کمر تا قسمتای نشیمن گاه

خونریزی شدید و گاهی اوقات لخته

درد کمر در طول پریود معمولا دو روز اول درد داره من از قبلش شروع میشه در طول پریود تا روز چهارمم ممکنه درد بکشم اخرین روزم درد خفیفی هست

حالا کدوماش علایم آندو هستم دقیق نمیدونم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

من ی وقتایی غیر پریودم درد کمر و لگن میاد سراغم وقتایی ک خیلی میشینم تو ماشین

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکنم مشکوکم ب آندومتریوز دردهای شدید پریود اونم نه شکم درد کمر درد اونم کل کمر تا قسمتای نش ...

منم مثل شمام و مشکوکم

لکه بینی قبل پریود دارم

دو روز اول پریود درد دارم البته شدید نیستن و میشه تحمل کرد

روزهای غیرپریود دردهای لگنی خیلی شدیدی میاد سزاغم

همین نیم ساغت پیش یه درد شدید اومد واقعا به خودم پیچیدم با اینکه پریود نیستم

منم مثل شمام و مشکوکم لکه بینی قبل پریود دارم دو روز اول پریود درد دارم البته شدید نیستن و میشه تح ...

مقعدتم درد گرفت؟ من ی وقتایی البته انگشت شمار درد کمر و مقعد میاد سراغم وای فلجم میکنه مشکلم اینه ی سقط داشتم بعد اونم۲ ساله اقدامم باردار نشدم امروز موعدم بود ولی پریود نشدم دل تو دلم نیست خدا کنه باردار باشم

اخه اندو بعضی وقتا تو ناباروری تاثیر داره

بعدشم تو تاپیک قبلیت خوندم ک کفته بودن خونریزی مقعدی ام از علایمشه من سه سال پیش از مقعدم ب مدت دو روز خونریزی ببخشید ببخشید حالت خون و ترشح  داشتم نمیدونم دلیلش چی بود بعدش رفع شد خود ب خود

مقعدتم درد گرفت؟ من ی وقتایی البته انگشت شمار درد کمر و مقعد میاد سراغم وای فلجم میکنه مشکلم اینه ی ...

درد مقعد هم ازه گاهی دارم

اره منم اونجوری خونریزی دارم

تو دکترت نگفت چرا سقط کردی؟ منم خیلی میترسم نابارورم کنه

درد مقعد هم ازه گاهی دارم اره منم اونجوری خونریزی دارم تو دکترت نگفت چرا سقط کردی؟ منم خیلی میترسم ...

دلیل سقطم معلوم نشد یعنی قلبش وایساد تو ۸ هفتگی

نترس زود اقدام کن

الان آمادگی کاملشو ندارم نمیدونم چیکار کنم

چند سالته؟من۳۳ هستم حسابی دیرم شده☹

سلام عزيزم من سه ساله با اين مشكل روبرو هستم أوائل با دردهاي وحشتناك شروع شد درد ناحيه لگن همراه با انقباض عضلات بالاتنه به خصوص كتف ها كه ربطي به دوران سيكل ماهيانه هم نداره تو هر زماني ممكنه رخ بده گاها ايجاد سردرهاي شديد همراه با حالت تهوع هم ميكنه

علايم اندومتريوز ممكنه هميشگي باشه و ممكنه در قاعدگي تشديد بشن توي هر شخص بشته به شدت درگيري متفاوته. و البته بستگي داره كجا اندومتريود باشه. سوالي اگر داشتيد فعاليت من در اينستاگرام بيشتره  و اميدوارم بتونم كمكي بكنمhttps://instagram.com/atefe.taheri_

سلام عزيزم من سه ساله با اين مشكل روبرو هستم أوائل با دردهاي وحشتناك شروع شد درد ناحيه لگن همرا ...

من دردهای عضلانی و سردرد ندارم

ولی لگنم و روده هام زمان های غیر پریودی هم درد دارم

علايم اندومتريوز ممكنه هميشگي باشه و ممكنه در قاعدگي تشديد بشن توي هر شخص بشته به شدت درگيري متفاوته ...

من دردهای لگنی و روده دارم پس احتمالا در این ناحیه ها باشه😑

خیلی ممنونم که پاسخ دادید