2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی دی ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 9344 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امور تربیتی میخوام بدم.سپاس از لطف بیکرانتون

اها خوبه . واسه عمومی جزوه ای استخدام بخون با ادبیات و دین و زندگی و آمار دبیرستان واسه هوش و اطلاعات عمومی خودت میتونی چند درصد بزنی حتی نخونده ولی وقت کردی جزوه هوش دکترا بخون

در جهان تا میتوانی یک رنگ باش ، قالی از چندرنگی زیر پا افتاده 
خوشبحالت.اگه کسی رقیبت نباشه خیلی عالیه.

چقدر خوب خوسبحالت چقدر خوندی چیا خوندی خواهشاً کمکم کن خیر ببینی

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واسه آموزگاری اگه کسی خواست

تخصصی : مدرسان سنجش و اندازه گیری عالیه 

روانشناسی پرورشی دکتر سیف ( اگه این بتونی بخونی همه درسا تخصصی میتونی چند درصد بزنی )

رشد هم مدرسان خوبه ولی من رشد لورا برک خوندم

روش و فنون تدریس هم کتاب شعبانی خوبه 

فلسفه هم تو تلگرام جزوه پیدا کردم خوندم

تو کانال تلگرام واسه همه درسا خلاصه ش میفرستن اگه بتونی عضو یه کانال خوب بشی عالیه

اگه اینا به درد کسی خورد واسم دعا کنه

واسه آموزگاری اگه کسی خواست تخصصی : مدرسان سنجش و اندازه گیری عالیه  روانشناسی پرورشی دکتر سی ...

تو نماز شبم دعات میکنم . شما هم دعا کن برام قبول بشم، راستی از مصاحبه هم بگو چه سوالاتی پرسیدن

چقدر خوب خوسبحالت چقدر خوندی چیا خوندی خواهشاً کمکم کن خیر ببینی

من دو ماه خوندم ولی خیلی خوب خوندم

ببین همین چیزا که واسه تخصصی گفتم بخون اگه خوندی حتما قبول میشی ولی اگه وقت نداری برو تو تلگرام خلاصه همه اینا بخون ولی با دقت بخونبهت قول میدم قبول بشی

فقط اگه سه تا تخصصی و سه تا عمومی خوب بزنی دیگه حله

من دو ماه خوندم ولی خیلی خوب خوندم ببین همین چیزا که واسه تخصصی گفتم بخون اگه خوندی حتما قبول میشی ...

یه کتاب بنام دروس تخصصی آموزگار ابتدایی انتشارات جهش خریدم خلاصه همه پروسه اونو کامل خوندم از ای استخدام هم تست های اطلاع عمومی ادبیات و معارف و یکمی هم کامیپوتر خوندم