2777
2789

ان شاالله به حق امام‌زمان به زودی خوب خوب بشی.واست صلوات فرستادم عزیزم.تو هم واسم دعا کن لطفا

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم برات حمد میخونم خودت وخانوادت سلامت باشید

ممنون عزیزم.خیلیی لطف کردی.ان شاالله هر چی میخای خدای مهربون بهت بده🙏🙏

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
منم دقيقا ٥ساله به خاطر آسيب به عصب گوشم گوشم ٥ساله مدام سوت ميكشه هرچي ميشه گوشم درد ميگيره😓

ان شاالله به حق امام زمان شفا بگیری و خوب خوب بشی عزیزم.صلوات فرستادم برات

منم دقيقا ٥ساله به خاطر آسيب به عصب گوشم گوشم ٥ساله مدام سوت ميكشه هرچي ميشه گوشم درد ميگيره😓

دکتر تجویزشون جواب نمی ده   فقط خدا خودش سلامتی بده امیدم به خداست  براتون دعا میکنم شما هم دعا کنید

اوکی شکر 
مرسي مهربونمم انشالله خدا هرچي ميخواي بهت بده

ان شاالله.همینطور شما .ممنون عزیزم

عزيزم عنبر نسارا دود كن دودشو بده ب گوشت و سير داغ كن بزار تو گوشت خيلي خوبه براي عفونت

سیر گفتی انجام دادم موقت بود بعدش سیر تو گوشم گیر کرد دکتر درس اورد مسخره کرد دیگه اون دکتر نرفتم  درمان سنتی مسخره میکرد میگفت  لابد خرابکاری الاغ ماده  دود دادی  خلاصه از درمان سنتی وشیمیایی پشیمونم

اوکی شکر