2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر برات خوشحال شدم عزیزدل  شکر خدا عزیزم  اره ما شرایطمون یکی بوده من دیگه نمیشم ...

من پویودم ساااالی یکی دوبار اونم با امپول بودش ..چرا انقد ناامیدی برو دکتر جواب میگیری شک نکن 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

👈برآورده شدن هر حاجتی

▪️رفع بیکاری 👈 360 مرتبه یا الله

▪️طلب فرزند شدن 👈 360 مرتبه توحید

▪️ادای قرض 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️وسعت رزق 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️طلبکار 👈 360 مرتبه یا حی و یا قیوم

▪️رفع تهمت 👈 360 مرتبه یا الله اعلم

▪️زیارت بزرگ 👈 360 مرتبه ماشاالله

▪️بیرون آمدن از خانه 👈 توکلت علی الله

▪️برکت کشاورزی 👈 360 مرتبه یا رب العالمین

▪️خانه دار شدن 👈 360 مرتبه یا کریم و یا رب

▪️گره در کار آقایان 👈 360 مرتبه یا جواد الائمه

▪️آشنا شدن با قرآن 👈 360 مرتبه یا نور و یا قدوس

▪️پیدا شدن اشیاء گمشده 👈 360 مرتبه نورالله ناظر

▪️رفع اضطراب 👈 360 مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله

▪️برکت غذا و پول 👈 360 مرتبه الذی احسن الحسنی

▪️ازدواج جوانان 👈 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم

▪️به راه راست آمدن جوانان 👈 360 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین

▪️رفع فقر  👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️شیرین شدن زندگی 👈 360 مرتبه یا عزیز زهرا

▪️کارگشایی 👈 7 مرتبه آیت الکرسی – توحید – مزمل – صلوات

▪️رفع وسوسه 👈 360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

▪️شفای مریض 👈 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا

┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄

🍏 @Sib365💯

🍏 @Sib365💯

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
برای ماهم دعا کن 😭😭😭😭😭

انشالله ب حق جد خودم و جد بچم ک سیدطباطبایی هستش خدا دامن تک تک شما ک منتظرید رو سبز کنه ..انتظار خیلی سخته خودم ۱۰سال تجربش کردم ..۱۰ سال کنایه های مردم رو ب دل میکشیدم ..۱۰ سال حسرت بچه رو دلم بود..۱۰ سال دوا درمون کردم و خسته شدم از هر دکتری ..خلاصه خیلی روزای بدی بود ..اخرش سپردم دست خدا ..گفتم خدایا تا الان بچه رو از دکترا میخاستم از الان ب بعد از تو میخام هروقت صلاح دونستی بهم بده ..بخداوند خدا تو اوووووج ناامیدیام خدا بهم بچه داد انشالله نصیب تک تکتون بشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من پویودم ساااالی یکی دوبار اونم با امپول بودش ..چرا انقد ناامیدی برو دکتر جواب میگیری شک نکن 

دیگه یه ساله اصلا نرفتم دکتر 

اخه رابطه ای نداریم با شوهرم 

سالی ده بار شاید 

کلا دوست صمیمی هستیم تا زن و شوهر 

دیگه کار به کار هم نداریم 

اون موقع که میرفتم دکتر 

دکتر مثلا میگفت یه شب در میون رابطه 

ما کلا یه بار اونم‌به زور و دعوا ...

شوهر من اصلا از اول ازدواجمم رابطه زیاد نداشتیم 

نمیشه عزیز ...دیگه م تخمک ندارم 

میگم وقت خدا رو نگیرم الکی 

😅🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️