2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌷 حاج میرزا اسماعیل دولابی (ره) :

☘ اجابت قبل از دعاست. یک وقت نگویید هرچه دعا می کنیم مستجاب نمی‌شود. اگر خدا نمی‌خواست شما نمی‌توانستید دعا کنید. وقتی با حال دعا با خدا حرف می‌زنیم، این را خدا خواسته که نصیب ما شده است.

📖 طوبای محبّت  ج 2  ص 96

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

من هردکتری میرم هرچی ازمایش میدم میگه سالمی ولی باردارنمیشم

فقط موقع اقدام صبحش کمی خونابه ازم میاد خیلی کممممممم

دکترا میکن طبیعی ولی ازهرکی میپرسم میگه این مشکلو نداشته

شوهرم بچه میخواد اونم پسر نمیدونم دیگه چه خاکی تو سرم بریزم

خدا نکنه آبجی همسر منم میخواهد خیلی عاشق بچه است ولی به من چیزی نمیگه ناراحت نشم از اینکه نمیتونم بهش خبر پدرشدنتشو بدم شرمنده ام خیلی احساس حقارت میکنم 

سلام عزیزم خوبی ..من نیناخانومم ..با کاربری قبلیم خیلی باهم حرف میزدیم ..کاربریم تعلیق شدش ..نمیدونم ...

سلام عزیزدل شما خوبی 🥰

باعث افتخارمه که شما منو یادته 

بله من نازایی دارم عزیز 

دیگه تخمک ندارم ...

شما خوبی مادر شدی 😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من هردکتری میرم هرچی ازمایش میدم میگه سالمی ولی باردارنمیشم فقط موقع اقدام صبحش کمی خونابه ازم میاد ...

ناامید نشی منم تا حالا نشنیدم ولی همه یه جور نیستن خدا کنه هممون مامان بشیم