2777
2789
عنوان

ونوس ؟؟؟!!!

306 بازدید | 16 پست

سلام خسته نباشید 

بنده سال دوم دبیرستان هستم توی تلویزیون و تبلیغات با ونوس آشنا شدم .

عرض ب حضورتون من تو منطقه محروم تو روستا زندگی میکنم وضعیت خیلی بده ب خصوص الان که کرونا اومده وضعیت مالیمم خوب نیست .

حدود پنج میلیون از خودم دارم

بسته رایگان رو سفارش دادم ویدیو هاش بد نبود

حالا قبلا گفته بود قیمت بسته دهم و یازدهم کلش ۱۰ میلیون من بالاخره رفتم تو فکر برا جور کردنش سر کاری چیزی 

حالا چند روز پیش گفت بدلیل تخفیف نمیدونم چیچی شده ۵ میلیون نصف قیمت میخواستم ببینم اگه کسی خریده راضی هستش چجوریه این بسته ها یعنی بخرم خوبه ؟!!؟

من خیلی دوس دارم ب ی جایی برسم با اینکه قبلا معلما بد بودن من مشکلی با درس خوندن نداشتم ولی الان که وضعیت خرابه نمیدونم چیکار کنم لطفا هرکسی چیزی میدونه ب مام بگه 

ی دنیا ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه ؟!؟

تست نزدم فعلا ببینم خوبع یا ن

اما در حد اموزشی خوبع 

اما بنظر من منبعی خوبع ک بتونی باهاش تست بزنی 

حالا ببین با اون چیزایی ک با پکیج قبل یادگرفتی میتونی بیشتر از قبل تست بزنی یا ن

کتاب تستی بیشتر از دیویدی نکته داره ...هم قیمت کتاب تستی بهتره  من خودم دیویدی دارم بعد ی مدتی ...

من وقت گذاشتن براش خستم نمیکنه من اگه بخرم خوبه یا فقط وقت تلف کردنه ؟!

تست نزدم فعلا ببینم خوبع یا ن اما در حد اموزشی خوبع  اما بنظر من منبعی خوبع ک بتونی باهاش تست ...

من قبلا هیچ پکیجی نخریدم ولی تست میتونم بزنم اولین بارمه که میخوام اینا رو بخرم

من قبلا هیچ پکیجی نخریدم ولی تست میتونم بزنم اولین بارمه که میخوام اینا رو بخرم

من از فیزیکش راضیم و با زبان 

حقیقتش من از هر موسسه تحقیق کردم دبیرایی ک بهتر بودنو انتخاب کردم