2777
2789
عنوان

marzi و پیتزا یونانی به سبک پیتزای بیرونی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 222 پست

نوش جان😋😋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم

خاهش میکنم جانح

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واااااایییییییی خیلی عالیه  دلم خواست  نوش جااااان  فقط عزیزم توی قالب گذاشته بودی ...

جاتون خالی عزیزم

بله قالب پیتزا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خواهش میکنم گلم.بازم ما مشتاق دیدن اشپزی هاتون هستیم

قربانت☺

با این وضعیت سایت بعید میدونم 

مدتی نبودم 

اومدم دیدم خیلی خوب بود زیگیل هم درآورد🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من پیتزا میخام

بیا بریم خونه ی مرضی 😍 خیلی دوست دارم یبار از نزدیک ببینمش 

بعد برام غذاهای خوشمزه درست کنه 😃🤣😂😁😃🙈😋😋😋😋😋 شایدم دیگه نرفتم خونه ی خودمون

منو به فرزندی قبول کنن همونجا میمونم 😁😁😂

یبار هماهنگ کنیم همگی با هم بریم 😃😂😂😁😋😍🙈

کاش میشد اما من بچه کرمانم 

شما ها اکثرن بچه تهران 

خیلی دوس دارم بیام تهران ببینمتون

یا اینکه شما  اومدین کرمان بیایین خونه من بریم جاها گردشی نشونتون بدم بخدا انقد دوستدارم 

خیلی خوشحال میشم. هرکی بیاد قدمش رو چشام